2777
2789
چون اومد تو سکرت چت تهدید کرد و کسی هم خونه نبود من با گوشی دیگه بتونم از تهدیداتش شات بگیرم و سریع ...

سخت شد، به نظرتون باز تهدید میکنه؟ اون موقع برین شکایت کنین

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولش کن طبل توخالیه میخادازت سواستفاده کنه هیچ فیلمی هم نداره وگرنه تاحالاتحت فشارت میزاشت بافیلمش که ...

داره همرو سیو کرده اینو میدونم

فک کنم از ترس اینکه ازش شکایت کنم دیگه نیومد تهدید کنه

و دید دیگه نمیتونه چیزی ازم بگیره

ولی همش استرس دارم یه روزی عکس و فیلما برام دردسر شه ای کاش بمیره کثافت

ااگه صورتت توش نیست بیخیال باش ازاتاق کی میتونه بفهمه تویی ولش کن

من تا جایی که یادمه تو همشون صورتم رو کات کردم ولی چون این آدم با زور و تهدید ازم اونارو گرفت و من وحشت کرده بودم الان یه ویدیو رو شک دارم چهرم توش هست یا نه

ولی این عوضی تا لحظه آخر میگفت با چهره بفرست

دوبار همون موقع چهارماه پیش تو سکرت چت تهدید کرد که باید باز عکس و اینا بدی وگرنه عکسات رو میفرستم و ...

میترسوندیش

الکی میگفتی از پیام تهدیدت شات گرفتم اگه یه غلطی کنی میرم شکایت میکنم بدبختت میکنم