2777
2789
احتیاط کن اگه چهره افتاده باشه بگی هوش مصنوعیه فکر میکنم دردسر بشهچرا همین الان شکایت نمیکنی تا کاری ...

چون مدرک ندارم ازش و یارو روانی هم هست

چهارماه گذشته و کاری نکرده پیامی نداده

حتی میترسم کاری کنم چون مریض جنسی و روانیه

از چه لحاظ میگین؟من دارم سکته میکنم اگه خدایی نکرده چیزی بشه خودم رو میکشم

چندسال پیشایه همچین ادمی همکارم خیلی اذیت میکرداون اصلاعکس وچیزنداشت ولی همش تهدیدمیکردزنگ میزدمحل کاراخرسردختره مجبورشدبره پیش فامیلشون که پلیس بودقرارگذاشت پسره روگرفتن کن فیکونش کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه کاریه دختر اون آدمای کثیف باید نسلشون منقرض بشه به حق علی نه شما

ممنونم ازتون

ولی میترسم بگن دختره فلان بود و ابروم بره

ولی خدا شاهده من خودم هر روز این چهارماه عذاب کشیدم و خودمموندم چجور همچین کاری کردم و حالم از خودم بهم میخوره

ممکنه باور کننتهدیدت کرده برای شکایت کردن؟..

دوبار همون موقع چهارماه پیش تو سکرت چت تهدید کرد که باید باز عکس و اینا بدی وگرنه عکسات رو میفرستم واسه فالوورات

و بعد بلاک من سریع چت رو دوطرفه پاک میکرد

کسی هم خونه نبود من با گوشی دیگه بتونم از سکرت چت عکس بگیرم

ممنونماین عوضی اخه میگفت میفرستم به فالوورات میخوام خدایی نکرده اگه یه روز کاری کرد بگم هوش مصنوعیه

چرا قبل از اجرا کردن تهدیدش ازش شکایت نمیکنین؟!

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

چون مدرک تهدید ندارم

مگه نمیگین گفته به فالوورات میفرسته؟ خوب کجا گفته؟ همین خودش مدرکه

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

مگه نمیگین گفته به فالوورات میفرسته؟ خوب کجا گفته؟ همین خودش مدرکه

چون اومد تو سکرت چت تهدید کرد و کسی هم خونه نبود من با گوشی دیگه بتونم از تهدیداتش شات بگیرم و سریع هم چت رو دوطرفه پاک میکرد