2777
2789
عنوان

قابلمه گرانیت

5227 بازدید | 21 پست

سلام برای جهازم یه دست قابلمه چدن با رویه سرامیکی خریدم ولی شنیدم که سرامیک زیاد دربرابر حرارت مقاوم نیست مثلا برای خورش یا آش حیفه استفاده کنمش

بنظرتون چه قابلمه دیگه ای بگیرم؟

شنیدم گرانیتی خوبه نچسبه 

نسبت به حرارت چطوریه؟

سرامیک بهترین قابلمه هست

هیچ چیشم نمیشه

فقط قبل استفاده قابلمه هاتو هم سرامیک هم چدن بهشون روغن بزن قشنگ با دستمال بمال همه جاشو منظورم داخلشه

یک شب بمونه

دیگه هیچی بهش نمیچسبه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا دم دستیت میتونی بگیری

ولی بهترین جنس قابلمه و بی ضرر ترینش همون سرامیکه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

منم سرامیک استفاده نکگردم ولی گرانیت دارم عالیه از نظر پخت و پخش گرما و حرارت کاملا یکدست و مساوی هس خصوصا موقعی ته دیگ و ته چین میذارم توشون عالی میشه. خورشت هم خوب توشون جامیوفته... البته از اون گرانیت سنگین ها نه این اینا که روکش گرانیته و سبک

سرامیک بهترین قابلمه هست هیچ چیشم نمیشه فقط قبل استفاده قابلمه هاتو هم سرامیک هم چدن بهشون روغن بز ...

ببخشید همین روغن مالیدن کافیه؟؟  من سرویس سرامیک خریدم ولی, نمیدونم باید قبل از استفاده چکار کنم هنوز استفادشون نکردم 

واسه خورش استیل خیلی خوبه ولی من هم بخاطر اینکه گرون بود هم بخاطر راحتی کار خورش رو هم تو گرانیتی می ...

ی سوال درسته ک قابلمه ی استیل بعد چند وقت استفاده لک میوفته !؟