هرچی تاپیک میزنم نمیتونم قانع شم و تصمیم بگیرم اگه نظری دارید خوشحال میشم راهنماییم کنید...
درباره ارتباطم با یک پسری هست تو اینستا آشنا شدیم و همون اول همو بیرون دیدیم بعد ادامه دادیم...جذاب نیست ولی مردونست و قدش یکم ازم بلندتره فقط،من ۱۷۰ م و قصد تعریف ندارم ولی چهرم و صدام خوبه و حس میکنم بخاطر همینا بیشتر ادامه داد و مخصوصا مدلش اینطوریه فقط شبها زنگ میزنه حرف میزنیم و بین روز ارتباطی نداریم و صبح هم یا صبح بخیر با پیام یا زنگ...
و کلا چت رو دوست نداره خیلی میگه حس نمیگیرم
پسر امنی هست به مرزهام احترام میذاره درکشم بالاست ۲۳ سالشه و همسنیم...ترم ۳ پرستاری من ترم ۵ ام و اون قبلا کار ازاد میکرده پیش باباش و خوشم میاد از این ویژگی...
و خب هنوز اصلا شرایط ازدواج نداره و گفته تا فارغ التحصیل نشم و کارم و اینا درست نشه به ازدواج فکر نمیکنم و من گفتم تو رابطه الکی نمیمونم. میگفت رابطه ام با تو از نظرم جدیه ولی بازم ازدواج رو نگفت و میگه من اعتقادی به ازدواج ندارم و صرفا یک امضا میبینمش و اگه تورو خوشحال میکنه منم خوشحال میشم اوکیم باهاش.. و من نمیدونم با گذر زمان ممکنه اون هم خواسته قلبیش بشه،یا نه و نمیتونم ریسک کنم...
یا مثلا میگه میخام از قصد ۹ یا ۱۰ ترمه بشم که یکم بیشتر بمونم خوابگاه و هزینه غذا و اجاره اینا ندم کار کنم که پس انداز کنم و ماشین و خونه هرچی....من خوشم نیومد چون دلم میخاست دیگه بعد ترم ۸ جدی بشیم یا عقدی چیزی
اما اینو میدونم ازم خوشش اومده و یکمم شاید وابسته شده به همه دوستاش گفته و عذاب وجدان میگیرم بخام ردش کنم