سلام دوستان من ۳ ماهه که نامزدی کردم و توی این سه ماه من تقریبا هفته ای دو یا ۳ بار سر اینکه همسرم باهام تماس نمیگیره تا من زنگ نزنم گله و شکایت کردم حتی دعوا هامونم به جایی رسید که خونوادش مطلع شدن و بین بحثامون اومدن این بحثا و رفتار ها تا جایی رسید که من به فکر خودکشی بیوفتم و اعلام کردم به همسرم که من کم آوردم و دیگه نمیتونم نه میتونم بهم بزنم نامزدی رو نه میتونم آدامه بدم هیچ ذوقی برام نمونده هر بار که دعوامون میشه همسرم و مادرش کاری میکنن که آخر دعوا من مقصر باشم و اون شبی که من گفتم میخوام بمیرم دیگه عکس قرص فرستادم برا شوهرم گفتم تو منو به اینجا رسوندی و مادر شوهرم زنگ زد و گفت تو نباید اینکارو کنی من الان زنگ میزنم به مادرت گفتم گوشی مادرم دست خودمه خاله زنگ بزنی من جواب میدم گذشت از حرف زدنمون که این خانم به من گفت تو روانی و نه زنگ بزن به پسرم نه پیام بده به پسرشم همینو گفت و من گوشی رو روش قطع کردم الان زیر بار نمیرن کلمه روانی کلمه زشتی بوده و نباید استفاده میکرد من هیچ بی احترامی به این خانم نکردم و اینو که من گفتم گوشی مامانم پیش منه بی احترامی حساب کردن و الانم مقصر من شدم توی کل این سه ماه حرف من این بوده که پسرش روزی دو بار به من زنگ بزنه دو دقیقه با من حرف بزنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عکس براچی فرستادی خودت باعث شدی یه ننگی بهت بچسبونن حالا ادم کار نکرده رو بهش میچسبونن اما تو علنن س ...
من پیامشو با عشقش دیدم ۳ برابر این زمان که داره کار میکنه کار داشت زنگاشو دیدم پول هایی که براش جا ب جا کرده بود و برای ۵۰۰ تومن منو بازجویی میکنه الان