زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
ببین این استرسا و جوش و حرصا خودش علایمتو تشدید میکنه.ببین دکتر میتونس با قطعیت بگه ام اس ولی نگفته.پس صد درصدی نیست.یه خرده ذکر بگو.به حصرت عباس متوسل شو و این ذکرو زیاد بگو
یا کاشفَ الکربِ عَن وجهِ الحُسَین
اِکشف کربی بحقِّ اخیکَ الحسَین
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
ابنو تووی تاپیکش خوندم.آره رفته بودن ظاهرا گفته بودن التهاب مغزیه و باید بستری بشن و دارو بگیرن چند روز .دوباره بعد از یه ماه بررسی بشن و اگر پلاکها برطرف شده بود انشاالا ام اس نیس
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
عزیزم ام اس اسمش اینجوری وحشتناکه من روده تحریک پدیر دارم ک ب قول همه و دکترا هیچی نیست ولی بخدا فلجم میکنه نمیتونم پامو بذارم بیرون از خونه هیچی نمیتونم بخورم یعنی خودت دیگه همشو بخون تا آخر داعونم کرده