2777
2789
عنوان

حس ششم الکیه گول نخورید

52 بازدید | 5 پست

حس ششم همش الکیه چون:1_ براساس تاپیک های قبلیتون ممکنه اطلاعاتتون رو خونده باشن ،2_هیچ وقت اطلاعات دقیق نمیدن و از قید های مبهم استفاده میکنن این خودش نشون دهنده عدم قطعیت کسیه که ادعای حس ششمی بودن داره، 3_ بخشی از مطالبی که حس ششمی درباره شما میگه ممکنه کاملا غلط باشه اما به خاطر چیزی به اسم سوگیری شناختی شما این موضوع رو نادیده میگیرید و فقط اطلاعاتی که درست گفتن رو به خاطر میسپارید، 4_ به خاطر اثر بارنوم مغز شما اطلاعات خیلی کلی ای که دربارتون حدس زده میشه رو به عنوان یه حدس خیلی درست و کاملا با جزییات دسته بندی میکنه مثلا گزاره ای مثل :" تو متولد پاییز یا تابستونی و گاها مقاومی اما بعضی وقتا زود رنج میشی و تا حالا احساس کردی مردم قدر محبت هات رو نمیدونن" میتونه برای هزاران نفر صدق کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صحیح باید عرض کنم

حس ششم صرفا یه حسه

و طرف رمال نیست که از قید دقیق استفاده کنه

اینکه یه نفر رو بین این همه ادم بتونی با حدس ویژگی کلی ازش بگی هم میتونن نوعی هوش ادراکی باشه به نظرتون این طور نیست؟!

ای که میپرسی بدینسان کیستی زار و نزار. وحشی ام من کاین چنین زار و نزارم کردهای

صحیح باید عرض کنم حس ششم صرفا یه حسه و طرف رمال نیست که از قید دقیق استفاده کنه اینکه یه نفر رو ب ...

عزیزم وقتی بهش برچسب "حس" ششم میزنیم خود به خود دلیلیه برای کم اعتبار بودنش و اشتباه خیلیا اینجاست که به عنوان مرجعی برای اینده نگاری میبیننش و عده ای هم ازین سادگی سو استفاده میکنن

عزیزم وقتی بهش برچسب "حس" ششم میزنیم خود به خود دلیلیه برای کم اعتبار بودنش و اشتباه خیلیا اینجاست ک ...

من خودم حس شمم رو استفاده میکنم ولی به شرطی که اصلا چیزی حس کنم

گاها شده تگم میکنن ولی چون چیزی حس نمیکنم چیزیم نمیگم

همیشه ام اخرش گفتم این فقط حسه ایشالله که خیره

ولی خب جالبیش اینه که بعضی افراد میان سوال رو چندین و چند بار از چند نفر میپرسن تا به جوابی که دلشون میخواد بشنون برسن که این کاملا بحثی جداست

ای که میپرسی بدینسان کیستی زار و نزار. وحشی ام من کاین چنین زار و نزارم کردهای