2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوق العاده آدم دلسوزی م شده از خودم بزنم ولی هوای بقیه رو داشته باشم همش حواسم به بقیه س مراعات بقیه ...

عزیزم خیلی مهربونی 🫂💕

جامعه بیماراست اجتماعی بودن لزومی ندارد!

رازدار و قابل اعتمادمهمیشه تا بوده با هرکی ارتباط گرفتم بلااستثنا بهم گفته وقتی باهات حرف میزنم ادمو ...

چه وایب خوبی🫂🥺💕

به روابطم برچسب میزنم اینطوری باعث پایداری اونها میشم و تاریخ انقضای اونهارو به تعویق میاندازم!!

روابط با خانواده

همکاری

دوستانه

فامیلی

و...

اینطوری قیمه هارو قاطی ماستها نمیکنی و عمر و کیفیت روابط حفظ میشه!!!

مثلا خوشرویی خانوم کارمند بانک صرفا بخاطر اخلاق حرفه ایی اونه و من نباید هوا برم داره!!! برچسب همکاری غیرمستقیم و خدمات ✅️ نه توهم رابطه❌️

مسائل خونه نباید جایی درز کنه و بین خود ما حل میشه!!! برچسب خانوادگی ✅️ نه مطرح کردن با دیگری❌️

همکارم نمیتونه دوست خانوادگی ما باشه!!! برچسب

همکاری✅️ نه خونه یکی شدن❌️

دوست صمیمی من نمیتونه همکار و شریک من باشه!! برچسب دوستی✅️ نه شریک اقتصادی ❌️

و ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

به روابطم برچسب میزنم اینطوری باعث پایداری اونها میشم و تاریخ انقضای اونهارو به تعویق میاندازم!!رواب ...

دمت گرم خوبه بنظرم

موافقم