2777
2789
عنوان

عروسمون موقع عقد گفت من عروسی نمیخوام ولی حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 8305 بازدید | 231 پست
خب ب شما چە؟ چرا از همین ابتدا عروسمون عرسمون میکنین و شوهرخواهربازی درمیارین؟ داداشتون خودش زبون ند ...

چرا انقدر حرص میخوری تو این گرونی رفته جشن عقد و لباس شام همه چی داشته یدونه مرغ هفصد هزار تومن برج کیلو چهار صد حالت خوبه ؟

حالا تو چرا عقده هاتو اینجا میریزی قشنگ معلومه داغ گذاشتن رو دلت خانواده داماد ها😂😂با ابن وضعیتی ک ...

ببین عزیزم شما رو درک میکنم. هر کسی ب اندازە داشتەهاش انتظار دارە، حتی دادگاە هم وختی نفقە زن متاهل رو تعین میکنە ب وضعیت پیش از ازدواجش نگاە میکنە و بنا بر همون ب شوهرش مسئولیت میدە. خوبە ک شما چشم و دل سیرین و پاتونو قد گلیم حودتون دراز میکنین ولی باید در نظر داشت ک همە در یک لول طبقاتی و فرهنگی نیستن و با شرایط یکسان بزرگ نشدەن. عزیز دلم معلومە ک خیلی رنج کشیدەیی و سقف ارزوهات ب کف ارزوهای خیلیها نمیرسە، امیدوارم ی روز شما هم فرصت پیدا کنی ک خوش زندگی کنی. 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم در جریانی که خیلی از خانواده ها رسم دارن که پدر داماد عروسی بگیره؟

پ ن پ، پدر دخترهم دخترشو بدە هم عروسی بگیرە! معلومە ک دوماد باید هزینە عروسیو بدە و اگ عروس بخواد بااااید جشن مفصل بگیرن و اگرم نخواد باید ممنوش باشن. مگ ادم چند بار عروسی میکنە ک مراسم نخواد؟ عروس دارە میشە خونبها ک دادە نمیشە.

خانواده دختر پشمن؟؟؟ هیچ کاری نکنن برا دخترشون؟ هیچ مراسمی نگیرن؟؟ فقط خانواده پسر باید عقد و حنابند ...

ببین خونوادە دختر ی عمر دخترشونو بزرگ کردەن و تربیتش کردەن، بهش رسیدەن، یا شاید اصلا دختر پدر و خانوادە نداشتە باشە، از ی دختر تنها یا بدون پشتوانە چ انتظاری دارین؟ ولی دوماد کسیم نداشتە باشە خودش ک هست، خودش ی مردە و تو نظام و جامعەی مردسالاری ما باید دستش ب دهنش برسە ولی خانمها نە. ضمنا، گیریم ی پدر هشتاد سالە دەتان دختر داشت، باید هزینە عروسی و جهاز دە تا دخترشو ایشون تهیە کنە یا هر دوماد هزینە یک دخترشو؟ یک نفر ب دە نفر خوبە یا یک ب یک؟ این عرف جهاز و عروسی گرفتن ک ب عهدە خونوادە عروس باشە مزخرفە.

حالا یک عروسی کوچولو در حد دو تا خانواده بگیرین تو خونه بزنین برقصید. تمام..خودتون غذا بپزین . پنجاه ...

عروسی کوچولو با کدوم دوتا خونوادە؟ با این خواهر شوهر ک هنوز بیجارە نرسیدە خونەشون دندوناشو واسش تیز کردە؟😂 من جای عروس بودم یواشکی دوستا و فامیل خودمو دعوت میکردم و اجازە نمیدادم فامیل شوهرم خبردار شن و یا ورودشونو ممنوع میکردم مخصوصا همین خواهرشوهرە ک تاپیکو زده. این ازون دستە خواهرشوهرای هفت خط پرچونەس ک خودشو عقل کل میدونە و احرشم با سبک سری و حسادت خونە داداششم خراب میکنە. مطمئن باشین ک عروسشون یا خیلی خوشگل و باکلاسە، یا خیلی موفق ک این بهش حسودیش میشە و بقیەم حرفا عروسو نشنیدە نشستەن پای منقل این حسودخانم غیبت زن داداششو میکنن. کاش میشد با عروس ارتباط گرفت و بهش گفت قبل تمکین حتما کل مهریەتو ب اجرا بذار.😂