ما رسم عقد گرفتن نداریم فقط محضر میریم عروس گفت برام جشن عقد بگیرید دیگه عروسی نمیخوام جشن عقد مهم برام. همه چی هم خودش انتخاب کرد لباس و ارایشگاه فیلمبردار و شام و....... بعد دوماه میگه برام عروسی بگیرید من اون موقع کلم داغ بود همه قبل عقد حرف الکی زیاد میزنن. اینم گفتیم باشه. تا اینکه دیشب مامانم فیلم حنابندون داداش اولم گذاشت و اینم گفت چقدر خوب بوده و برای منم حنابندون بگیرید.😵💫 حالا با این قیمتااااااا و داداشمم خودش میدونه هیچی نداره
حالا تو چرا عقده هاتو اینجا میریزی قشنگ معلومه داغ گذاشتن رو دلت خانواده داماد ها😂😂با ابن وضعیتی ک ...
ببین عزیزم شما رو درک میکنم. هر کسی ب اندازە داشتەهاش انتظار دارە، حتی دادگاە هم وختی نفقە زن متاهل رو تعین میکنە ب وضعیت پیش از ازدواجش نگاە میکنە و بنا بر همون ب شوهرش مسئولیت میدە. خوبە ک شما چشم و دل سیرین و پاتونو قد گلیم حودتون دراز میکنین ولی باید در نظر داشت ک همە در یک لول طبقاتی و فرهنگی نیستن و با شرایط یکسان بزرگ نشدەن. عزیز دلم معلومە ک خیلی رنج کشیدەیی و سقف ارزوهات ب کف ارزوهای خیلیها نمیرسە، امیدوارم ی روز شما هم فرصت پیدا کنی ک خوش زندگی کنی. 😘
خانواده دختر پشمن؟؟؟ هیچ کاری نکنن برا دخترشون؟ هیچ مراسمی نگیرن؟؟ فقط خانواده پسر باید عقد و حنابند ...
ببین خونوادە دختر ی عمر دخترشونو بزرگ کردەن و تربیتش کردەن، بهش رسیدەن، یا شاید اصلا دختر پدر و خانوادە نداشتە باشە، از ی دختر تنها یا بدون پشتوانە چ انتظاری دارین؟ ولی دوماد کسیم نداشتە باشە خودش ک هست، خودش ی مردە و تو نظام و جامعەی مردسالاری ما باید دستش ب دهنش برسە ولی خانمها نە. ضمنا، گیریم ی پدر هشتاد سالە دەتان دختر داشت، باید هزینە عروسی و جهاز دە تا دخترشو ایشون تهیە کنە یا هر دوماد هزینە یک دخترشو؟ یک نفر ب دە نفر خوبە یا یک ب یک؟ این عرف جهاز و عروسی گرفتن ک ب عهدە خونوادە عروس باشە مزخرفە.
حالا یک عروسی کوچولو در حد دو تا خانواده بگیرین تو خونه بزنین برقصید. تمام..خودتون غذا بپزین . پنجاه ...
عروسی کوچولو با کدوم دوتا خونوادە؟ با این خواهر شوهر ک هنوز بیجارە نرسیدە خونەشون دندوناشو واسش تیز کردە؟😂 من جای عروس بودم یواشکی دوستا و فامیل خودمو دعوت میکردم و اجازە نمیدادم فامیل شوهرم خبردار شن و یا ورودشونو ممنوع میکردم مخصوصا همین خواهرشوهرە ک تاپیکو زده. این ازون دستە خواهرشوهرای هفت خط پرچونەس ک خودشو عقل کل میدونە و احرشم با سبک سری و حسادت خونە داداششم خراب میکنە. مطمئن باشین ک عروسشون یا خیلی خوشگل و باکلاسە، یا خیلی موفق ک این بهش حسودیش میشە و بقیەم حرفا عروسو نشنیدە نشستەن پای منقل این حسودخانم غیبت زن داداششو میکنن. کاش میشد با عروس ارتباط گرفت و بهش گفت قبل تمکین حتما کل مهریەتو ب اجرا بذار.😂