2777
2789
عنوان

خواهر

525 بازدید | 40 پست

همه دوست دارن خواهر داشته باشن ولی من دلم خیلی ازش پره دیروز جلوی دیگران بهش سلام کردم و حالشو پرسیدم جلو جمع بهم بی محلی کرد درسته باهم قهریم ولی حق نداشت باهام اینطوری رفتار کنه تازه به بچه اش هم یاد داده که بمن محل نزاره 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ بد ...متاسفم 😔 انشاالله رابطه تون خوب شه ....  من اگه ی روزی با خواهرم رابطه م اینجوری ...

همیشه الکی دعوا میگیره باهام سره چیزای الکی دیگه اندفعه واقعا دلم شکست از این رفتارش هیچوقت نمیبخشمش 

خواهر خیلی خوبه.من بعد عروسیم تنها کسی که روم میشه سوالهای خصوصی بپرسم یا درد دل کنم خواهرمه.اونم عاقله همش نبتش اروم کردن منه.اخه مادرم یه کم جوشیه.اگه به اون بگم مثلا شوهرم فلان حرفو زد دیگه ول کن نیست ولی خواهرم میگه ایراد نداره تو همه زندگیها حرف پیش میاد

و خدایی که در این نزدیکیسیت

الان اشكم در ميادش اومدم كلينيك خواهرم عمل داره هميشه به مامانم ميگم ايكاش به جاي اون دوتا داداش به درد نخورم دو تا خواهر ديگه برام مياوردي 

خيلي استرس خواهرمو دارم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
همیشه الکی دعوا میگیره باهام سره چیزای الکی دیگه اندفعه واقعا دلم شکست از این رفتارش هیچوقت نمیبخشمش ...

عزیزم ... میتونم تصور کنم چقد سخته دیدن همچین برخوردی از طرف خواهر !

خواهر منم یکساله بامن قطع ارتباط کرده  سر یه سو تفاهم بیخود   البته من ازش معذرت خواهی کردم ولی اون کینه ایه

مهم نیست هر جور راحته 

گاهی اوقات میرم خونه مامانم بچش اونجاست   فقط ازین میسوزم که منو نشون میده میگه  " این"

😢😢😢

هر چی میگم من خالتم ولی همش منو به اسم    این    می شناسه

دلم واسه خودم میسوزه 😢😢😢

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
چرا خوب؟ مگه اتفاق خاصی افتاده قبلا؟ کوچکتره ازت یا بزرگتر؟ حتما یه دلیلی داره کسی بی دلیل کاری ...

تا زمانی که یادم میاد الکی دعوا میگرفت بهم میگفت کسی از تو خوشش نمیادترشیدی ازم بزرگتره 2تا هم بچه داره به بچه هاشم یاد داده که بامن اینطوری رفتار کنه