2777
2789

من چی بگم نه اخلاق داره ن پول 😢

یه روح خسته پشت یه جسم قوی ...خسته تر از آنم که بگویم ب چ علتوچرا !..در عمق ناامیدی امیدوار ...امید دارم به پایان خوش این همه صـبــــر🕊️✨چون آموخته ام که هیچ دارویی نمیتواندهمچون امــــــید آدمی را ایستاده نگه دارد..🌱 ... خدایا کمکمان کن 🤲🏼...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعععک نکنم

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

اگر خسیس باشه تو فقط فرار کن.

آدم خسیس یا آدم معتاد هر چقدرم پول داشته باید ازش فرار کنی.

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

بنظرم ربطی نداره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

اگر عشق و محبت نمیخوای صرفا میخوای زندگی کنی اره میشه

البته که کسی که باباش پولداره و حمایتش میکنه نیازی به قبول کردن همچین خواستگاری مزخرفی ندارع و همینطور خیلیا وضع مالیشونم خوب نیس باز جواب رد میده

پول داشته باشه شکاک باشه میتونی تحمل کنی

پول باشه دست روت بلند کنه میتونی تحمل کنی

پول باشه تو جمع جلو کلی ادم ضایعت کنه تحمل میکنی؟

همش بستگی به خودت داره کنار بیای یا نه

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای ازادی🤍سپهر بابا... مانی بابا... سینا مامان... حدیث مامان... نیکا مامان... ژینا مامان... کیان مامان... محسن مامان... حمید مامان... همه جای ایران سرای غم است🖤

پول خوبه ولی به جا ب حدش همه چی پول نبس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر