2777
2789
عنوان

اگه سیب تو یخچال داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 145 پست
فدات شم دستور پخت شله زرد شیر برنج برا دو نفر میگی من تو این دو مورد همیشه گند میزنم

چشم عزیزم

یه لیوان برنج نیم دانه بذار نیم ساعت یکساعت خیس بخوره

بعد با هشت لیوان آب بذار بجوشه

زیرشم کم کن تا برنجت له بشه قشنگ

بعد یه لیوان و یک سوم شکر بهش بزن

دقت کن شکر رو وقتی برنج کامل باز شد و له شد بزنی

بعدشم زعفران دم کرده و اگه داشتی عرق هل و خلال بادام

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ن فشار نمیارم فقط قند مصنوعی نمیخورمآره حتما بگو

عزیزدلم من ماکارونی مو بذارم واست تایپ میکنم ببخش 😘

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم عزیزمیه لیوان برنج نیم دانه بذار نیم ساعت یکساعت خیس بخورهبعد با هشت لیوان آب بذار بجوشهزیرشم کم ...

مرسی گلم قربون دستت 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اگ جای شکر عشل بزنم بد میشه؟ چقد بزنم عسل

با تشکر از ارسال دستور دقیق! با توجه به مواد شما، جایگزینی کامل شکر با عسل کاملاً امکانپذیر است، اما نیاز به چند تنظیم مهم دارد تا بافت و طعم کیک حفظ شود.

در جدول زیر، تغییرات لازم برای جایگزینی یک پیمانه شکر با عسل آمده است:

مواد / پارامتر دستور اصلی (با شکر) دستور اصلاحشده (با عسل) دلیل تغییر و نکته اجرایی

شیرینکننده 1 پیمانه شکر 3⁄4 پیمانه (180 میلیلیتر) عسل عسل شیرینتر از شکر است، بنابراین مقدار کمتری نیاز داریم.

روغن 3⁄4 پیمانه 3⁄4 پیمانه منهای 3 قاشق غذاخوری برای جبران رطوبت اضافی عسل، از مقدار روغن کم میکنیم.

بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق چایخوری برای کمک به پف بیشتر و جبران غلظت عسل، کمی افزایش میدهیم.

جوششیرین حذف شده 1⁄2 قاشق چایخوری (اختیاری، اما توصیه میشود) به خنثیسازی اسیدیته عسل و بهبود بافت کیک کمک میکند. طعمی ایجاد نمیکند.

دمای پخت دمای دستور (مثلاً 180°C) حدود 15°C کمتر (مثلاً 165°C) عسل سریعتر کاراملی و میسوزد. کاهش دما از سوختگی سطح جلوگیری میکند.

مراحل مخلوطکردن زدن شکر و تخم مرغ عسل را با روغن مخلوط کنید، سپس به تخم مرغها اضافه کنید. این کار باعث توزیع یکنواختتر عسل در خمیر میشود.

🎯 چند توصیه کلیدی برای موفقیت

· سیب را کاملاً آبکش کنید: از گرفتن آب سیب رندهشده مطمئن شوید. رطوبت اضافهای از عسل داریم و نباید خمیر بیش از حد شل شود.

· قالب مناسب: حتماً از قالب لولهدار (تون) یا قالب معمولی با کاغذ روغنی استفاده کنید. مواد این کیک سنگین است و مرکز آن به خوبی میپزد.

· تست پخت: زمان پخت ممکن است کمی تغییر کند. از سیخ چوبی برای تست استفاده کنید. اگر خمیر به سیخ چسبید، نیاز به زمان بیشتری دارد.

· انتخاب عسل: از عسل با طعم ملایم (مانند عسل مرکبات یا شکوفه) استفاده کنید تا طعم دارچین و سیب را تحتالشعاع قرار ندهد.

خلاصه تغییرات شما:

1. 3⁄4 پیمانه عسل را جایگزین 1 پیمانه شکر کنید.

2. 3 قاشق غذاخوری از روغن کم کنید.

3. بکینگ پودر را به 1.5 قاشق چایخوری افزایش دهید.

4. اضافه کردن 1⁄2 قاشق چایخوری جوششیرین نتیجه بهتری میدهد.

5. مواد را طبق روش جدید مخلوط و در فر با دمای پایینتر بپزید.

با این تنظیمات، کیکی مرطوبتر، معطرتر و با شیرینی پیچیدهتر خواهید داشت. موفق باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با تشکر از ارسال دستور دقیق! با توجه به مواد شما، جایگزینی کامل شکر با عسل کاملاً امکانپذیر است، اما ...

وااای مرسی عزیزم 😘دستت دردنکنه

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

مرسی عزیزدلم درست میکنم حتما زحمت کشیدی قربون دستت 😘

من معتقدم با تو شله زرد دستو دلت باز باشه نگران ميزان گلاب زعفران و خلال نباشي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
یعنی ید میشه کیک؟ اخه من نمیخام شکر مصرف کنم

عسل خراب میشه حرارت ببینه

هم شکر هم عسل قند دارن دیگه فقط عسل خواص داره که با حرارت دیدن خواصشم از دست میده

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

عسل خراب میشه حرارت ببینههم شکر هم عسل قند دارن دیگه فقط عسل خواص داره که با حرارت دیدن خواصشم از دس ...

ن خب عسل مثل شکر قند خ. ن رو یهو بالا نمیره در اون حد فک کنم.

زندگی فرصت پرواز بلندیست، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی

ن خب عسل مثل شکر قند خ. ن رو یهو بالا نمیره در اون حد فک کنم.

فرقی ندارن تازه عسل قندش بیشتره

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

کیک سیب رنده شده =آرد دو پیمانهبکینگ پودر یه قاشق چای خورینمک یک هشتم قاشق چای خوری ( خیلی کممم)جوش ...

ممنون عزیزم 🌹🌹🌹

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ممنون عزیزم 🌹🌹🌹

خواهش میکنم گلم نوش جونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40