2777
2789
عنوان

اگه سیب تو یخچال داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2963 بازدید | 149 پست

فاطمه حس میکنم خیلی شکمو هستی بد منظورم متوجه نشی با شوق اشتیاق چیزایی که بلدی یاد میدی کیف میکنم یه نفر اینجوری :)

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر تو بگو منم درست ميكنم

اما نگم از كيكام

كيك نيس كه

ماشالله اجره

اينقدم من ممارست دارم تو كيك پختن تو هر كاري داشتم الان پرفسور بودم

همه رسپييم امتحان كردم

دست پختم خوبه ها امان از استعداد🤣شيرني پزي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خواهر تو بگو منم درست ميكنماما نگم از كيكامكيك نيس كهماشالله اجرهاينقدم من ممارست دارم تو كيك پختن ت ...

من اشپزیم خوبه غذاهام با غذاهای رستورانا برابری میکنن

اما توی پخت کیک و دسر خوب نیستم

نمیدونم چرا

تهش حلوا هام خوب بشه😁

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سیبمو گاز می زنم میخورم هم خیلی خوشمزس هم خیلی مفیدتره هم خونه ظرف کثیف نمی کنم😂

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خواهر تو بگو منم درست ميكنماما نگم از كيكامكيك نيس كهماشالله اجرهاينقدم من ممارست دارم تو كيك پختن ت ...

تخم مرغات یا بیکینگ پودرت کمه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من اشپزیم خوبه غذاهام با غذاهای رستورانا برابری میکنناما توی پخت کیک و دسر خوب نیستم نمیدونم چراتهش ...

اخ منم

حلوا شله زردام عاليه

فقط كيكامم افتضاحه

جديدا پنكك ميپزم

خمير نميشه خوب ميشه

فكر كن من با ارد اماده ام خمير و اجري ميشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚