2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل و فرزند آوری

99 بازدید | 17 پست

سلام خانوما یه سوال کلی دارم خودم نیستم

یه شخص رو در نظر بگیرید که در بدو ورود به دوره کارشناسیش ازدواج کرده و قصد ادامه تحصیل تا مقطع دکتری رو داره

این فرد کی بچه دار بشه؟اصلا همزمان با تحصیل امکانش هست؟

فکر کنید هم علاقه به تحصیل داره هم نمیخواد از سایر ابعاد زندگیش عقب بمونه

اینجا کسی هست که با وجود بچه تونسته باشه؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

بعد از پایان تحصیل بهتره همه خیلی فرسوده میشه همزمان بچه داری کنه هم درس بخونی هم اینکه بچه نیاز به محبت داره مادر میخواد هم اینکه بچه رو زمانی بیار که ازش لذت ببری نه اینکه باعث سختی و عذابت بشه

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای ازادی🤍سپهر بابا... مانی بابا... سینا مامان... حدیث مامان... نیکا مامان... ژینا مامان... کیان مامان... محسن مامان... حمید مامان... همه جای ایران سرای غم است🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ایرادی دارهفقط اگه کمک دست داشته باشی کارت راحت ترهاگه مادرت یا کادر همسرت بتونه بچه رو نگهداری ک ...

همسر حامی داره

مادر و مادرشوهر هم هستن

به نظرتون کی بچه دار بشه خوبه؟

من و همکلاسیم هر دو متاهلیم من تصمیم به بچه اصلا ندارم ولی ایشون بچه آورد پارسال. الان دو سال از ما عقب افتاده بخاطر اینکه بچه شیر میداد نمیتونست هر روز صبح تا ظهر تو بیمارستان کارآموزی بره. به نظرم اگه میخواد زودتر تموم کنه بچه نیاره

بعد از پایان تحصیل بهتره همه خیلی فرسوده میشه همزمان بچه داری کنه هم درس بخونی هم اینکه بچه نیاز به ...

درسته

ولی تا دکتری بگیره ۳۰ رو رد میکنه و فاصله با بچه زیاد میشه

درستهولی تا دکتری بگیره ۳۰ رو رد میکنه و فاصله با بچه زیاد میشه

بچه گناه داره به دنیا بیاری ولی ول کنی به امان خدا چون چه بخوای چه نخوای اگا همزمان باشه یا بچه به تحصیل لطمه میزنه یا تحصیل به بچه لطمه میذاره یا نیار یا یک موقع بیار که صدتو واسش یک موقع بیار بتونی بزرگ شدنش ببینی از مادر بودن لذت ببری

ما وارثان دردیم🖤از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای ازادی🤍سپهر بابا... مانی بابا... سینا مامان... حدیث مامان... نیکا مامان... ژینا مامان... کیان مامان... محسن مامان... حمید مامان... همه جای ایران سرای غم است🖤

چند سالشه؟ اگر تا سی سالگی دکترا میگیره که دیر نیست به نظرم. به فریز تخمک هم میتونه فکر کنه البته اگر که فرقی بین تخمک در مثلا ۲۵ سالگی و سی سالگی هست.

با هم که هم خودش اذیت میشه هم احتمالا بچه.

آرزوهای خودش در اولویته چون از آرزو وسط راه هرجا که پشیمون بشه میتونه دست بکشه ولی از بچه دیگه نمیتونه دست بکشه

همسر حامی دارهمادر و مادرشوهر هم هستنبه نظرتون کی بچه دار بشه خوبه؟

نمیدونم الان سال چند کارشناسی هستین

ولی خب شاید اگه من بودم میذاشتم سال اخر کارشناسیم

منتها واقعا ربطی به تایم نداره

ببینید خودتون کی امادگیشو دارید

سرکلاس ما که یه خانوم ۴۰ ساله باردار هستن و میان

بچه گناه داره به دنیا بیاری ولی ول کنی به امان خدا چون چه بخوای چه نخوای اگا همزمان باشه یا بچه به ت ...

درسته ممنون عزیزم

بعد ۳۰ دیر نیست؟

فکر کنید ۷ سال هم با همسرش اختلاف داره😄