2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ،شما یکاری کن تو حمام نزار کف شامپو به بدنت بخوره سرتو رو به پایین بگیر سرتو بشور ،آبکشی کن

آره بنظرم درست میگین

چون انگار وقتی بخوره به پوست و خوب شسته نشه جوش میندازه

جوش صورت ،من واسه جای جوش رفتم دکتر گلشنی ،گرونی بود ،روش ترکیبی زد واسم پدر پوستم در اومد جای پانچ ...

منم واسه جای جوش دکترم گفت بیا لیزر بعد پانچ بعد ساکشن

رفتم یه روز رندوم مطبش از اونایی که انجام دادن بپرسم چطور بوده

همه گفتن بدتر شده

یا ام که به خودمون تلقین میکنیم بهتر شده 😐

اینا هورمونی هستن . یه سونو و آزمایش برو. برای جوش بدن پن ضد جوش دیترون بگیر بزن تو حموم بذار ۵ دقیقه کف رو بدنت بمونه. صابونگوگردی هم هفته ای یک یا دوبار بزن. سعی کن زیاد لیف نکشی و تحریک نکنی. اسپری ضد جوش بدن سبوما هم عالیه

اینا هورمونی هستن . یه سونو و آزمایش برو. برای جوش بدن پن ضد جوش دیترون بگیر بزن تو حموم بذار ۵ دقیق ...

خیلی ممنون از راهنماییتون♥️

فقط یه سوال همه ی اینا باهم استفاده بشن یا فقط یکیشون کافیه ؟

خیلی ممنون از راهنماییتون♥️فقط یه سوال همه ی اینا باهم استفاده بشن یا فقط یکیشون کافیه ؟

همه باهم استفاده بشه خیلی خیلی کم میشن. من خیلی داشتم همش رفت. برای جاهاشون هم ژل آداپالن زدم و اسکراب

برای جاش کرم یا سرم AHA هم خیلی جوابه. فقط اول بذار جوشا خوب بشن بعد

خیلی مفید بودن واقعااا چیزایی که گفتین

خیلی خیلی ممنون💖

حتمااااا استفاده میکنمشون