2777
2789
عنوان

پنجاه و یک کیلو چاق محسوب میشه 🥲

68 بازدید | 7 پست

من قدم ۱۵۸ وزنم ۵۱ کیلو هست همه جام نرماله شکمم میخوام تخت شه بخصوص زیرشکم دور کمرم ۶۸ دور شکم تا ناف ۸۰💔 دور شکم تا زیر شکم ۸۴😐 (هرچی میخورم انگار اونجا جمع میشه همه جام لاغره غیر از شکمم ) حالا خیلی هم کم کالری مصرف میکنم اهل شیرینیجات نیستم زیاد روزی ۴ ۵ تا قاشق برنج بیشتر نمیخورم اونم فقط نهار (کلا در طول روز ۱۳۰۰ تا کالری مصرف میکنم نهایتااا) الان دانشگاه نمیزاره برم باشگاه تابستون ایشالا میخوام برم شکمم نرمال شه وزنمم بتونم بیارم ۴۸ عالی میشه چه ورزشی خوبه ؟ تو نظر خودم ایروبیک بود .... بعد فقط به مدت سه ماه میخوام برم اثر داره؟ بعد دوباره مهرماه بزارمش کنار وزنم برمیگرده؟ (شنیدم کسایی که ورزشو یهو میزارن کنار چاق میشن) 🥲

۲۰ سالمم هست

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱

وزنت آرزوی منه

من با قد 160

71کیلوهستم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنت خوبه ک من۱۵۵ وزنم۶٠🤣

قبل کنکور ۴۸ بودم تو سه ماه میتونم اینقدر کم کنم ؟ و مهمتر شکمم کوچیکتر شه

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱

وزنت آرزوی منه من با قد 160 71کیلوهستم

۴۸ دوست دارم بشم اسکینی مثل مدل ها 😁🥲 و مهمتر از همه زیر شکمم چطوری کوچیکتر شه رو اعصابه

هم قد منی ۵۱ لاغره که،۴۸ چیه بابا پوست واستخون بودن که بدرد نمیخوره

۴۸ خیلی خوبهه اسکینیه:) چطور اینجوری بشم دور شکمم ام نرمال شه؟