من قدم ۱۵۸ وزنم ۵۱ کیلو هست همه جام نرماله شکمم میخوام تخت شه بخصوص زیرشکم دور کمرم ۶۸ دور شکم تا ناف ۸۰💔 دور شکم تا زیر شکم ۸۴😐 (هرچی میخورم انگار اونجا جمع میشه همه جام لاغره غیر از شکمم ) حالا خیلی هم کم کالری مصرف میکنم اهل شیرینیجات نیستم زیاد روزی ۴ ۵ تا قاشق برنج بیشتر نمیخورم اونم فقط نهار (کلا در طول روز ۱۳۰۰ تا کالری مصرف میکنم نهایتااا) الان دانشگاه نمیزاره برم باشگاه تابستون ایشالا میخوام برم شکمم نرمال شه وزنمم بتونم بیارم ۴۸ عالی میشه چه ورزشی خوبه ؟ تو نظر خودم ایروبیک بود .... بعد فقط به مدت سه ماه میخوام برم اثر داره؟ بعد دوباره مهرماه بزارمش کنار وزنم برمیگرده؟ (شنیدم کسایی که ورزشو یهو میزارن کنار چاق میشن) 🥲
۲۰ سالمم هست
خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51