2777
2789
عنوان

سقط و درد های بعدش. ایا طبیعی

9462 بازدید | 26 پست

سلام. من در هفته ۶سقط کردم از شب تا صبح فقط لخته های بزرگ میومد. تانزدیک های ظهر ادامه داشت و تبدیل شد به خون ریزی ساده 

دوران بارداری دکتر بهم پرژسترون 400 و آسپرین داده بود. 

حالا که روز ۳ هست همچنان خون ریزی هست فقط 

اینقدر هم خونش روشن مایل به صورتی (اینجوری نبودم دوران پریودی.)وفقط همون شب تا صبح بود دیدن لخته دیگه فقط خون تمیز (صورتی رنگ روشن) هست

نکته دیگه زیر شکمم گاهی درد میگیره 

بالای مثانه قسمت چپ و راست باز ول میکنه درد 

این درد طبیعی؟

من 8هفته با قرص شقط کردم چون فلب تشکیل نشده بود 

اصلا اصلا لخته ندیدم یه خونریزی معمولی و کم 

اما درد داشتم دقیقا میگرفت و ول میکرد با دکترم که صحبت کردم گفت چون میگیره و ول میکنه جنین هس بقایا نیس که خودش دفع شه در نتیجه کورتاژ شدم.

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 8هفته با قرص شقط کردم چون فلب تشکیل نشده بود  اصلا اصلا لخته ندیدم یه خونریزی معمولی و کم&n ...

مال من فقط ساک خالی بود 

جنین تشکیل نشده بود 

یعنی هنوز چیزی هست؟

عزیزم طبیعیه تا یه پوست سفیدازت نیادخونریزی ادامه داره .یه گیاه هست اسمش لولوپشمیه ازعطاری بگیربخورکه همش بیادبره

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
مال من فقط ساک خالی بود  جنین تشکیل نشده بود  یعنی هنوز چیزی هست؟

اگه درد داری اره گلم یه سونو بده خیالت راحت شه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مال من فقط ساک خالی بود  جنین تشکیل نشده بود  یعنی هنوز چیزی هست؟

از من سقط شده بود شب تا صبح لخته بود بعدم دیگه پاک شدم رفتم سونو گفت سقط شده ولی همه بقایاش مونده بود دکتر گفت باید کورتاژ کنی این سه تا گیاه رو خوردم دوباره خونریزیم شروع شد همراه با دفع لخته بعد که رفتم سونو گفت همش دفع شده

ببخشید استارتر یک سوال دارم  میخواستم اینجابپرسم..

بیبی چک اگه قبل از موعد پری مثبت بشه، میتونه درست باشه؟ 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
از من سقط شده بود شب تا صبح لخته بود بعدم دیگه پاک شدم رفتم سونو گفت سقط شده ولی همه بقایاش مونده بو ...

بعد که خوردین چه مدت بعد به خون ریزی افتادین 

روزی چند مرتبه خوردین؟

سلام منم یه سوال دارم چند روز پیش صبح یه لکه خیلی کم با یه لخته خون دیدم بعدازظهرش دیگه قطع شد بعدازظهر رفتم پیش ماما شیاف برام نوشت از اون روز تا حالا یه درد خفیف سمت چپ و راستم میگیره ول میکنه خونرززی یا لک اصلا ندارم خیلی نگرانم نکنه بچم سقط شده باشه

2790
2778
2791
2779
2792