2777
2789
عنوان

ذاته خراب بعضیا

236 بازدید | 14 پست

واقعا بعضیاتون از لحاظ شخصیتی خیلی بیشعور هستین

البته دور از جون خیلیاتون

دیروز یه تایپک زدم درمورد بهداشت شوهراتون که راضی هستین یا نه. خیلیم کامنت خورد و بازخورد داشت میخواستم اخر شب که دخترمو خوابوندم گوشیو بدم همسرم و باهم کامنتارو بخونیم درمورد صحبت کنیم. دیشب اومدم گوشی رو باز کردم تاپیک رو ترکونده بودین و پاک شده بود. واقعا بعضیا شیشه خورده دارن حتی تاپیکی که بهشون اسیبی نمیزنه و ربطی بهشون نداره باید حتما یه جا عوضی بازی دربیارن و کرم بریزن.

ببخشید با این ادبیات حرف میزنم ولی خیلی عصبی شدم.

تویی که گزارش زدی برو سرتو بکوب به دیوار چون ذاتت ناخالصی داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یه تاپیکایی رو به دعوا میکشن که اصلا نیازی به دعوا نداره یکی یه حرفی میزنه بقیه میریزن سرش خب اون نظرشو گفته چون نظر خودشون فرق داره دعوا میکنن باهاش نمیتونن نظر متفاوت رو تحمل کنن

یا گزارش میزنن یه تاپیکایی رو که نیازی به گزارش نداره چیز بد نداره

دیدی یکی خودش مریضه، بعد تو کار بقیه سرک میکشه و به هرکی شبیه خودش نباشه عنگ میزنه؟

تعداد زیادی اینجوری داریم تو سایت. همه لذت هارو از خودشون محروم کردن. عقده ای شدن. به هرکی شبیه خودشون نباشه برچسب میزنن. بعد احمقا میرن به خرافات و جادو و جنبل روی میارن. عقل تعطیل.

روال طبیعی زندگی رو نفی میکنن میگن زشت و گناهه. ولی خزعبلات رو باور دارن و میگن موثره.

من همینم که هستم.

از نی نی یار بخوایم برمیگردونه @niniyar میشه لطفا تاپیک دیشبی که در مورد بهداشت اقایون بود رو برگردو ...

چرا حذف شده؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

باز شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت