2821
2789
عنوان

سوال دارم

399 بازدید | 9 پست

من وقتی که گناه میکنم شدیدا عذاب وجدان میگیرم و وقتی هم که گناه نمیکنم فکر گناه مثل خوره به وجودم میفته ،،، یعنی نه از پاکیم لذت میبرم و نه از گناهم ... همه ادمها اینجورین ؟ یا من دچار یه خوددرگیری شدید هستم

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

تا چه گناهی باشه

سوال سختی بود ، شاید حتی ادم جرات مرور کردن گناهش و با خودش نداشته باشه وای به حال بقیه !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

ببنید انسان در نفس خودش چهار قوا دارد قوه عقل و شهوت وغضب و وهم ،عقل همواره در حال تدبیر سه قوه دیگر است

واین طبیعیه که دائم باید جلوی شیطنت و به خطا رفتن دیگر قوا را بگیره و لازمهاش جهاد دائمی بین عقل وجهله

حالا این کار میتونه خیلی سخت باشه و یا به نسبت آسان

در هر کار گناهی شما با این جهاد روبه رو هستید حالا اگر به راحتی تن به آن گناه دادید در واقع جبهه عقل را ضعیف کردید

اما اگر با توکل به خداوند وتوسل به ائمه علیهمالسلام یک قدم از آن گناه فاصله گرفتید جبهه عقل را پشتیبانی کردید

ولی به این معنا نیست که سه قوای دیگه با این یک قدم آروم میگیرن نه اونها باز هم تلاش میکنن که با ایجاد فکر گناه در شما ،شما را متزلزل کنند

یه چیز دیگه ای هم هست اینکه شیطان گام به گام جلو میره

تا انسان را به ورطه هلاکت بندازه

همین که شما موقع گناه عذاب وجدان دارید معلومه که شما مورد توجه خدا هستید و این فرصت را دارید که همینطور که گام به گام به سمت فکر گناه و گناه رفتید گام به گام به شیطان نفس غلبه کنید و خودتون را تا حد زیادی رها کنید و به سمت خدا و سعادت ابدی برید انشاءالله

اما خوب اسمش جهاده دیگه سخته و باید صبور باشید و توکل وتضرع به درگاه خدا داشته باشید

سلام ببنید انسان در نفس خودش چهار قوا دارد قوه عقل و شهوت وغضب و وهم ،عقل همواره در حال تدبیر سه ق ...

ممنونم ازتون

عذاب وجدان میگیری خب سعی کن عادتای بد و گناهاتو کمش کنی اینجوری خودتم حس بهتری داری

امان از شیطان فقط خدا میدونه تو دلم چه آشوبیه