2777
2789
عنوان

لیزر کردین بیاین لطفا

162 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

من شنیدم میگن که جلسه سوم یا چهارم موها برمیگردن چون موهایی که تو فاز خواب بودن رشد میکنن و در جلسه سوم چهارم موها زیاد رشد میکنن...خواستم بپرسم شمام اینجوری بودین؟جلسه چندم اینطوری شد واسه شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله برای من اینجوری شد

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

عزیزم لیزر تموم شدنی نیس ، از جلسه ۸ ب بعد فقط خیلی بهتر میشه و فاصله بین جلساتت طولانی تر میشه بله ...

آخه هر جلسه بعد لیزر موها کمتر میشن و میریزن.ولی اپراتورم گفت جلسه سوم یا چهارم رشد موها زیاده.خواستم بدونم شمام اینجوری بودین

ممنون گلمجلسه چندم اینجوری شدی؟بعدش موها خودشون ریخت؟

جلسهٔ چهارم

آره بعدش اوکی شد

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉