2777
2789
عنوان

تو گروه همکاری

46 بازدید | 10 پست

ی حانمی از همکاران زنگ زده ب فلان همکار آقا . پیشنهاد منو داده. خانمه با من دوسته همش میگفت این اقا خسلی خوبه خیلی پولدارع خیلی اوکیه نذار از دستت بره. من گفتم اقا سنش خیلی بیشتره من متولد اواخر 74 اقا 56 .

بنظرتون حق دارم ناراحت شم؟ اون اقا خیلی با شخصیته ولی اخه نباید همکارم پیشنهاد میداد و دخالت میکرد. بعد زنگ زده ب چندتا همکار دیگه بیایذ واسظه شیم اقای فلانی بیاد برای یاسمن . من خیلی بهم بر خورد! دخترا بنظرتون حق دارم؟ شاید اصلا اقا منو نخاد چرا الکی با ابروی من بازی شه

بهش تذکر بده و ببخشیدا برین بهش خجالتم خوب چیزیه چقدر بعضیا پرو شدن

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری. همچین کاری نکنیا خیلی مسن هستن اون آقا نسبت به شما.

به اون خانوم نمیدونم چی میشه گفت خیلی بی ادبه. خودش ازدواج کرده؟ واضح بهش بگو من از این کار خوشم نمیاد. سر ابرو تعارف که نداریم.

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

حق داری. همچین کاری نکنیا خیلی مسن هستن اون آقا نسبت به شما. به اون خانوم نمیدونم چی میشه گفت خیلی ب ...

احساس میکنم زنه خودش تو کف اقااهس اره زنه ازدواج کرده.

بنطرم زنه حس خطر کرد خواست سر دربیارع از ماجرا. ک نگنه بین و من اقا سر و سری هست. تو گروه اقاهه محترمانه با من برخورد میکنه این انگار بدش میاد.

احساس میکنم زنه خودش تو کف اقااهس اره زنه ازدواج کرده. بنطرم زنه حس خطر کرد خواست سر دربیارع از ماجر ...

اخ اخ همین اومد اول تو ذهنم. چه جالب عین هم فکر کردیم. البته حس کردم مجرده. این که متاهله و اینجوری کرده یکمی شکم رو بدتر کرد. خودت رو از ماجراشون محترمانه بکش بیرون.

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

اخ اخ همین اومد اول تو ذهنم. چه جالب عین هم فکر کردیم. البته حس کردم مجرده. این که متاهله و اینجوری ...

افرین منم همینطوری فک کردم. گفتم شاید خودم اشتباه کنم. خیلی منو زیر نظر داره با اینکه من مجردم. میترسه مخ مردا رو بزنم توجه ب خودشون کمتر شه. حیلی بدم از این گروه میاد. باورت میشه همین خانمای متاهل ببشتر دنبال مردا هستن تا من! از همشون هم کم سن تر منم. من اصلا حال و حوصله مردای مجرد هم ندارم چه برسه متاهل. ولی خانمای متاهل خیلی دلبری میکنند. همشون هم دهه 50 و 60

زنگ زده بود ب هزار نفر ک یاسمن دختر خوبیه مجرده خوشگله کم سنه بذار اقای فلانی بیاد براش. این اقا با منم خوبه ولی در حد همکاری با خانمای دیگه حرف نمبزنه.

این حس خطر کرد ک نکنه فلانی رفته با یاسمن. خواست سر دربیاره.

افرین منم همینطوری فک کردم. گفتم شاید خودم اشتباه کنم. خیلی منو زیر نظر داره با اینکه من مجردم. میتر ...

درسته. توجهی که باید از پدر و بعدا از شوهر میگرفتن رو نگرفتن برای همین دنبال توجه از طرف مردهای دیگه هستند.

افرین که باهوش و زرنگی. افرین که همسر اینده ات رو از بین این سبک ادم ها انتخاب نمیکنی. خیلی جوانی و فرصت برات زیاده و شانت هم در حد اینا نیست.