2777
2789
عنوان

این کاربره چقدر رومخهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 31 پست
حالا شانس من سیسی یک جمله بگم یک ماه تعلیقم😔🤣🤣🫂

والا همین چند دقیقه پیش تاپیک زده از موقعیت کراش بودنم استفاده کردم 🤣

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

چون سنش کمه و خانواده بی عار داره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والاترین چند دقیقه پیش تاپیک زده از موقعیت کراش بودنم استفاده کردم 🤣

سیسی فضولم کردی کاش بدونم کیه🤣🤣🤣😔💔

کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍

چون سنش کمه و خانواده بی عار داره

چی بگم قابل هضم برام نیست این حجم از وقاحت

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

سیسی فضولم کردی کاش بدونم کیه🤣🤣🤣😔💔

تو تاپیک ها رو بگرد چند صفحه عقب عنوان تاپیکش همین جمله بود که گفتم🤣

اا پیداش کردم سیسی تایپکشو دیدم 😔🤣

شماره اکس و نکس و شوهر و تولد اکس و پسر دوران مجردی 🤣🤣🤣

چی بگم قابل هضم برام نیست این حجم از وقاحت

فکر کنم تنها کاربری که انقدر چندشه در این زمینه اونه

تا گفتی دقیقا فهمیدم کیه

اینا این چیزارو روشن فکری میدونن

شوهرشم مثل همینه هنوز تو فکر دوست دختر چند سال پیششع

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
فکر کنم تنها کاربری که انقدر چندشه در این زمینه اونهتا گفتی دقیقا فهمیدم کیهاینا این چیزارو روشن فکر ...

خیلییییی چندشه

این چیزا اون ورم قفله مثلا موندم اصلا چرا عقد کردن

خیلییییی چندشه این چیزا اون ورم قفله مثلا موندم اصلا چرا عقد کردن

اینا تا یه نفر دوزار بیشتر براشون خرج کنه و یه لول از قبلی بالاتر باشه سریع میرن تو رابطه درحالی که هنوز باقبلی هستن دقیقا اینم وقتی بااون بوده باشوهرشم دوست شده، دیده اون هنو دانشجوعه و اول کاره سربازی نرفته و.... ولی این درامد داره و به جایی رسیده و وضعش بهتره سریع پسررو گول زده نشونده پاسفره عقد بعد دوست پسر قبلیش فهمیده چیشده یعنی تااخرین لحظه بااونم بوده، بعد یکی دوماه از عقد باز فیلش یاد هندستون کرده و به بهانه اینکه همکلاسیمه و فلان بهش زنگ زده

اینا تا یه نفر دوزار بیشتر براشون خرج کنه و یه لول از قبلی بالاتر باشه سریع میرن تو رابطه درحالی که ...

واسه چص تومن پول رفته پیش پسره از خودش مایه گذاشته برا پر کردن فلش حتی آدم گرونی هم نیس🤣🤣

واسه چص تومن پول رفته پیش پسره از خودش مایه گذاشته برا پر کردن فلش حتی آدم گرونی هم نیس🤣🤣

دقیقا بخاطر یه فلش اهنگ مفت حس خوبی داره😂😂

نهایت بدبخت بودن و گشنه بودنه

دقیقا بخاطر یه فلش اهنگ مفت حس خوبی داره😂😂نهایت بدبخت بودن و گشنه بودنه

😂😂😂نمیدونم تاسف بخورم بخندم چیکار کنم