2777
2789
عنوان

کسی می‌دونه این چه بیماری هست

179 بازدید | 9 پست

من دندونام طوریه که تو عکس همه سالمن موقع انجام کار دکتر میگه پوسیدگی داشت، از طرفی هر دندونی ک درست میکنم درد به دندون دیگه میزنه مثلا دندون پایین درست میشه درد تمرکز میکنه رو دندون بالا

واقعا خسته شدم و نمیدونم چه دکتری باید برم و کسی تا حالا بوده اینطوری ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید این دردها عصبی هستن، دندان پزشک نمیتونه کاریش کنه، خواهرم چند ساله اینجوریه. من معدم عصبی هست حرص میخورم معده درد و سوزش سردل دارم خواهرم دندان درد داره و هر بار میره دکتر میگن دندانهات هیچ مشکلی ندارن.

با پوسیدگی، وقتی چیزی شیرین بخوری خارش دارن باید مسواک بکشی، اگه مینای دندان خراب شده باشه با آب سرد یا حرف زدن که نفس میکشی درد میگیرن و... اگه از اینها نیست پس درد شما هم عصبی هست

شاید این دردها عصبی هستن، دندان پزشک نمیتونه کاریش کنه، خواهرم چند ساله اینجوریه. من معدم عصبی هست ح ...

نه من کلا فکم یکم جلوعه ذهن باز میخوابم ولی خودم چون وسواس پیدا کردم هی زبون میزنم شدید تر میشه خواهرتون همیشه دندون درد دارن؟

اره منم دقیقاهمینمهمه دندونام تزداخل میپوسه...هیچدندونپزشکی نمیتونه بفهمه چون بهداشتوکامل رعایت میکن ...

منم دهن باز میخوابم و دردم با فشار زبون خیلی بیشتر میشه بعد از کجا میفهمی شما مشکل از کجاست ؟