2777
2789
عنوان

آیا من عروس بدی هستم بنطرتون

173 بازدید | 14 پست

مادرشوهرم اینا ۳ نفرن،دوتا برادر و خواهرشوهرمم ک ازدواج کردند و بچه دارند میشن ۷ نفر.جمعا۱۰ نفر

از پارسال ۱۳رجب داستان شروع شد.مهمونی دادم.ما کلا چرخشی بودیم تایم نداشت اما نوبتی بودبم.بجز خونه مادرشوهرم ک هفته درمیون میگه بیاین

خلاصه مهمونی دادم،بعد مدام هفته درمیون میرفتیم خونه مامانش،دیگه باشوهرم گفتیم زشته بابا،افطاری و سحری گفتیم.

باز هیچی ازونا

دیگ من اثاث کشی داشتم و ب مشکل خوردم و ۲ماه رفتم خونه بابام.مامانش یک کلام نگفت یک هفته هم بیاین خونه ما به روی خودش نمیاورد

بعد ازون مامانم مریض بود خیلی درگیرش بودم و اخرتابستون رفتیم خونه باغ پدرشوهرم باز ما اونجا یک وعده کامل از همه چیز خریدیم

دیگ تاالان باز هیچی

من میدونم زشته اینجوری،اما اخه چرا من فقط دعوت کنم؟

مادرشوهرمم تنهایی نمیان میگ همه باشن همیشه

ازطرفی جاریم و خواهرشوهرم مدام مهمونی و مسافرت و خرید دارند و مشکل مالی ندارند

ب شوهرم میگم وقتی دوست ندارند مارو دعوت کنند.چ لزومی داره من مدام بگم؟

میگ زشته بخاطر مامانم

خوب اونجام گفتم نریم واس شام،بریم فقط سر بزنیم ک مامانش گفت ن باید بیاین

الان میگ بیا نیمه شعبان دعوت کنیم،گفتم اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد حالا شوهرم میگه بخاطر مامانم یا بخاطر ثوابش خوب مامانت تنها بیاد یا واس ثواب،برو خیرات کن ...

نمیتونی یه روز که خونه مادر شوهرت بودید بگی قبلا دوره ای میرفتیم خونه ها همدیگه ؟ خوش میگذشت چرا دیگه تکرار نشد؟

راستش نمیدونم

من زیاد خودم به این موضوعات دقت نمیکنم و واسم مهم نیست برای همین شاید شرایط شما دقیق برام قابل درک نباشه

ولی خود ما اینطوری نیستیم که حتما اگه یه بار ما دعوت کردیم طرف مقابل هم دعوت کنن

من دو تا خواهرشوهر دارم یکیشون مجرده یکیشون متاهل

اونی که متاهله به شدتتتت خانم باسلیقه ایه که به مهمانداری و مهمان نوازی و دستپخت خوبش معروفه اغلب اوقات اونا ما رو دعوت میکنن من دوست دارم بیشتر بگم بهشون ولی چون شاغلم نمیرسم مثلا ۲،۳ دفعه ایشون زحمت میکشن دعوت میکنن یکبار من

و واقعا ناراحت هم نمیشن

اونوقت برعکس من و خواهرم و زنداداشم

خواهرم از من مشغله اش خیلیییی بیشترههه

یا زنداداشم بچه کوچیک داره که خیلی شیطونه و دائم باید مراقبش باشه

واسه همین همیشه تعداد دفعاتی که من دعوت میکنم بیشتر از تعداد دفعاتیه که اونا دعوت میکنن

ولی واقعا ناراحت نمیشم

حالا اگر شما هم میبینید شرایطشون جور نیست و این دعوت نکردن به خاطر بی احترامی و بی ادبی نیست زیاد سخت نگیرید

راستش نمیدونممن زیاد خودم به این موضوعات دقت نمیکنم و واسم مهم نیست برای همین شاید شرایط شما دقیق بر ...

مشکلم اینه بقیه رو دعوت میکنند ماهارو ن

منم میگم وقتی طرف خوشش نمیاد دعوت کنند پس ماهم نگیم و نریم خونه مامانت

در حد احوالپرسی بریم

مشکلم اینه بقیه رو دعوت میکنند ماهارو نمنم میگم وقتی طرف خوشش نمیاد دعوت کنند پس ماهم نگیم و نریم خو ...

خواهرشوهر و برادرشوهرتون رو کاری ندارم اونا رو هرجور صلاح میدونید رفتار کنید

ولی بحث مادرشوهرتون فرق میکنه به هر حال مادر همسرتونه و وضعیت مادر با همه متفاوته

خونه مادرشوهرتون برید ولی حتما لازم نیست زمانی که بقیه هستن

و مادرشوهرتون رو هم خونه تون دعوت کنید تنهایی

شاید دفعات اول قبول نکنن ولی مطمئنا چندبار که تکرار بشه عادت میکنن و خودشون تنهایی میان