2777
2789
عنوان

سقط در هشت هفتگی

237 بازدید | 28 پست

دیروز رفتم سونو تشکیل قلب که گفت ساک ۱۳ میل . و کیسه زره بزرگ شده . ولی جنین نیست و باید سقط کنم . خیلی حالم بد شد . من تو این مدت اصلا خونریزی یا لکه بینی نداشتم .کیا تجربشو داشتن . چجوری انجام میشه . با چی . درد داره . لطفا بهم بگید 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 9 هفتگی سقط داشتم.خودش متاسفانه سقط شد من درد شدید و خونریزی داشتماگر دکتر دارو بهت داد حتما تحت ...

نه دارو نداده . گفت بیا بیمارستان خیلی میترسم .خیلی حالم بده

ای بابا تیتر بتا میدادی چند بوده؟ علائم بارداری نداشتی؟

بتا دادم . بالا بود . این سومین سونومه . سه هفته پیش گفت ساک تشکیل شده . دیروز بتا ندادم . بتا باید بالا بره برای سقط یا پایین؟

من رفتم بیمارستان،

یسری قرص واژینال برام تجویز کردن و بعد که به خونریزی افتادم و اولش درد داشت در حد دو سه برابر پریودی، بعدش که خون زیادی ازم رفت و بچه سقط شد.

فقط یادت باشه بعدش حتما دوباره سونو بری تا ببینی بقایا نمونده باشه

ای بابا تیتر بتا میدادی چند بوده؟ علائم بارداری نداشتی؟

علائم داشتم . سینه هام سفت و بزرگ شد .تکرر ادرار داشتم .ولی تهوع و ویار خیلی نداشتم .صورتم جوش زده بود و خشک بود پوستم

برای منم گفتن کیسه زرده هست ساک خاملگی هست ولی جنین نیست

فعلا باید دو هفته صبر کنمدوباره برم سونو

اگه قلب تشکلیل نشده باشه منم باید سقط کنم🥲

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی برقصاند خدا،به ساز تو جهانت را🌸🌱 ★ • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★ . ° . • ★ . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★ . • ° ★ • . ★ .

من 9 هفتگی سقط داشتم.خودش متاسفانه سقط شد من درد شدید و خونریزی داشتم اگر دکتر دارو بهت داد حتما ...

از چند هفته درد شروع شد دقیقا

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی برقصاند خدا،به ساز تو جهانت را🌸🌱 ★ • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★ . ° . • ★ . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★ . • ° ★ • . ★ .