2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی از اقوامم زده تا حدودی اطلاع دارم ازش

واسه لک زده،من قبلاً صورت صاف بدون یدونه لک بود،تا دو سال پیش متوجه یه هاله کم رنگی از لک شدم،متأسفانه به لطف دکتر ماندگار و بزرگتر شد،دو ساله رو صورت کار میکنم تازه داره بهتر میشه!

اره ولی مهمه که پیش کی انجام بدی

یکی که خودش تو کار پوسته انجام داده،من پیش اون میرم گفت یه بارم پی آر پی انجام بدم چون تاثیر داره،آدم مطمئنیه دیگه نمیدونم واسه من جواب میده یا نه

واسه لک زده،من قبلاً صورت صاف بدون یدونه لک بود،تا دو سال پیش متوجه یه هاله کم رنگی از لک شدم،متأسفا ...

بیشتر برا جوانسازی رفته بود من بعد ۳ جلسه دیدمش خیلی بهتر شده بود پوستش شاداب تر شده بود قشنگ تغیرات مشخص بود البته دکتر خوب رفته بود

یکی که خودش تو کار پوسته انجام داده،من پیش اون میرم گفت یه بارم پی آر پی انجام بدم چون تاثیر داره،آد ...

ترجیحا دکتر باشه چون آبجیم رفت پیش یکی تو کار پوست لکش بدتر شد .حالا رفته پیش یه دکتر که فعلا دارو داده بعدش گفته بیا پی ار پی

یکی که خودش تو کار پوسته انجام داده،من پیش اون میرم گفت یه بارم پی آر پی انجام بدم چون تاثیر داره،آد ...

بنظرم اول برو دکتر پوست ضد لکای خوبی الان تو بازار هست ببین چی میگه خودش بهترین روتینو معرفی میکنه

بیشتر برا جوانسازی رفته بود من بعد ۳ جلسه دیدمش خیلی بهتر شده بود پوستش شاداب تر شده بود قشنگ تغیرات ...

من خیلی تا حالا هزینه کردم،حاضرم دو برابر بدم فقط تاثیرش رو ببینم،ای کاش صورت بگرده حالت اولش این یه خرده لک هم بره افسرده شدم،کار هر روزم شده پماد و دارو و ضد آفتاب و ترمیم کننده زدنه.😔😔😔

ترجیحا دکتر باشه چون آبجیم رفت پیش یکی تو کار پوست لکش بدتر شد .حالا رفته پیش یه دکتر که فعلا دارو د ...

بخدا من دکتر دوست خودم صورتم رو خراب کرد،یکی از آشناها کلینیک داشت نرفتم ترسیدم رفتم دکتر خرابش کرد بعدش رفتم پیش همون کلينيک آشنامون فیشیال کارش صورتم رو تقریباً خوب کرد تازه دکترم نیست تجربی یاد گرفته رفته مدرک گرفته.

بنظرم اول برو دکتر پوست ضد لکای خوبی الان تو بازار هست ببین چی میگه خودش بهترین روتینو معرفی میکنه

بآور کنید بیشتر چیزها رو امتحان کردم،میترسم با ضد لک بدترش کنم،اول به اندازه یه لوبیا روی گونه هام بود خیلی کم رنگ ولی حالا هالش بیشتر شده به لطف خانوم دکتر.

چیکار برات کرد مگه که پوستتو خراب کرد

ببین اومد واسم مزو تراپی کرد،پنج بار انجام داد،هی خودش و منشی میگفتن خوب شده نتیجه داده ولی مادر اینا میگفتن اصلاً تغییری نکرده بعد از اولین تزریق روی دوتا گونه ام شبیه دلقک های سیرک قرمز قرمز شد بعدش همون قرمزی تیره شده با چه بدبختی دیگه خوب شد ولی جاش مثل لکه شد.رفتم پیش فیشیال کار اون درستش کرد.