2777
2789
عنوان

بچه ها دیشب این خواب دیدم

101 بازدید | 9 پست

بچه ها دیشب یک خواب دیدم دلم نیومد نگم خواب دیدم مادرواطرافیانم می گن که (خدایا اونروز را نصیب هییییییج کدوم بندهات نکن)بچه توی شکمم فوت کرد وباید بزور به دنیاش بیارم واقعا دیشب فهمیدم این کوچولو را چقدر دوست دارم داشتم دق می کردم همش یاد اونهایی که بچه هاشون را از دست داده بودند وباحسرت به تیکرشون نگاه می کردند افتادم گریه می کردم می گفتم چرا حالا تیکر بی بچه را چی کارکنم همش می گفتم نه شما از کجا می دونید که مرده شاید زنده باشه یکدفعه یک بچه کوچیک دیدم وای می دونستم واسه خودم هست اما کی به دنیا امد بود نمی دونم اینقدر کوچولو بود که نگو ولی سفید سفید با دوتا چشم سیاه داشت منو نگاه می کرد گفتم مامان ببین زنده است دار منو می یبنه خدایا شکرت پسرم زنده است تاحالا سونو نرفتم ولی همیشه حس می کنم پسر دست کوچولو شو هی می بوسم قربون صدقه اش می رم وشکر خدا رامی کنم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

من از وقتی باردارشدم همش می ترسم که نکنه اتفاقی بیفته نکنه نی نیم را نتونم سالم بغلم بگیرم فکر می کنم بخاطر همین این خواب دیدم بچه ها اگه زحمتی نیست برام دعا کنید سالم به دنیا بیاد وقسمتم بشه بغلش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همش نگرانم 

وقتی خواب مردن کسی رو می بینیم یعنی اون شخص برای ما خیلی اهمیت داره و نگران از دست دادنش هستیم حتی گاهی اوقات شاید متوجه علاقه مون نباشیم بهش اما ضمیر ناخودآگاه ما اینقدر حساس هست به همه چیز که سریع اون رو در قالب یک ماجرای تلخ از دست دادن به تصویر میکشه. در واقع شما نگرانیتون باعث این خواب میشه وگرنه هیچ اتفاقی برای بچه تون نمیفته و اون بچه ای هم که دیدین بچه خودتون هست البته دقیقا اون شکلی نیست. این یعنی شما میترسین اما اون ترس شما رخ نمیده 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
وقتی خواب مردن کسی رو می بینیم یعنی اون شخص برای ما خیلی اهمیت داره و نگران از دست دادنش هستیم حتی گ ...

ممنونم عزیزم خیلی ممنونم دست گلت دردنکه بابت دلداریت عزیزم

به این چیزا فک نکن و استرس نده به خودت مثبت فک کن تا اتفاقای مثبت بیفته برات،من حاملگیمو دوست داشتم چون خیلی روحیم خوب بود و شاد بودم یه لحظه هم به این چیزا فک نکردم این فکرا رو بریز دور ایشاله صحیح و سالم میاد بغلت

من خودم داغشو دیدم  برات شما و همه مامانا دعا میکنم  الانم برات پنج تا آیه الکرسی میخونم

دست گلت دردنکنه خیلی دردبدی هست که حاصل زحمتت را نبینی انشالله این داغ هرگز برای شما تکرار نشه نمی دونم چرا همش نگرانم محتاج دعای قشنگتم البته اگه زحمتی نیست

به این چیزا فک نکن و استرس نده به خودت مثبت فک کن تا اتفاقای مثبت بیفته برات،من حاملگیمو دوست داشتم ...

حتما سعی خودم را می کنم ممنون دوست عزیز