2777
2789

اسی منم نمیخونم فردا امتحانمه کلا نمیدونم چم شده

درکل منم مثل تو فکر میکنم مسیرم اشتباهه و الکیه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی منم نمیخونم فردا امتحانمه کلا نمیدونم چم شدهدرکل منم مثل تو فکر میکنم مسیرم اشتباهه و الکیه

منم فردا اولین امتحانمه هیچی نمیخونم🥲

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹

همش از دور قشنگه

من انقدر عاشق تزریقاتم انقدر عاشق مراقبت و درمانم که،اصلا نمیتونم درک کنم چجوری خوشت نمیاد؟ سال یازدهمم یه مدت توی مطب دکتر کارکردمم بخش تزریقات عالی بوودد ساعت ۹شب برمیگشتم خونه بازم خسته نبودم 🥲💔 ایکاش منم الان دانشجو بودم

Maybe in another life...💔

من انقدر عاشق تزریقاتم انقدر عاشق مراقبت و درمانم که،اصلا نمیتونم درک کنم چجوری خوشت نمیاد؟ سال یازد ...

چی بگم عزیزم شاید تو راست میگی

انشاالله سال دیگه این موقع دانشجویی

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین😇🌹

چی بگم عزیزم شاید تو راست میگیانشاالله سال دیگه این موقع دانشجویی

باورکن راست میگمم درستم بخون پرستار باسوادی بشی شاید نمراتت انقدر خوب شد لیسانس به پزشکی رفتی یا بعدفارغ التحصیلی یعنی تو سن کم ۲۲سالگی دوباره کنکور دادی پزشکی قبول شدی

Maybe in another life...💔