فرفره6 مدیر استارتر عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5973 عنوان لطفا کمک کنید 40 بازدید | 7 پست سلام عزیزان برای درمان عفونت های مکرر زنان چه درمان هایی داشتین جواب داده؟من درمان می کنم بعد سه چهار ماه دوباره عود می کنه؟طب سنتی هم رفتم اخیرا دکتر برای پلاسما درمانی واژن هم انجام دادراهنمایی کنید Be nice😊 1404/11/08 | 08:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5232 زخم داری؟ اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)
فرفره6 مدیر استارتر عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5973 زخم داری؟ بله زخم هم داشتم بیشتر التهاب و سوزشچند بار هم دکتر پیشنهاد فریز کردن دادی که قبول نکردم Be nice😊
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5232 بله زخم هم داشتم بیشتر التهاب و سوزشچند بار هم دکتر پیشنهاد فریز کردن دادی که قبول نکردم همون دیگه زخم خوب نشه عفونت می مونهمن زخم داشتم تو دو مرحله فریز کردم تموم شد اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)
فرفره6 مدیر استارتر عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5973 همون دیگه زخم خوب نشه عفونت می مونهمن زخم داشتم تو دو مرحله فریز کردم تموم شد خب بعد اینکه فریز کردی چند وقت گذشته؟واقعا دیگه درگیر عفونت نشدی؟ Be nice😊
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5232 خب بعد اینکه فریز کردی چند وقت گذشته؟واقعا دیگه درگیر عفونت نشدی؟ دوماه پیش فریز کردم و یه دوره آنتی بیوتیک پریروز چکاپ داشتم و یذره هم عفونت نداشتم کلا تموم شد اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)
فرفره6 مدیر استارتر عضویت: 1393/08/29 تعداد پست: 5973 دوماه پیش فریز کردم و یه دوره آنتی بیوتیک پریروز چکاپ داشتم و یذره هم عفونت نداشتم کلا تموم شد خب تازه فریز کردیانشالله که دیگه درگیر نشیولی چیزای خوب در مورد فریز کردن نشنیدم Be nice😊
the_wonder_woman عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 5232 خب تازه فریز کردیانشالله که دیگه درگیر نشیولی چیزای خوب در مورد فریز کردن نشنیدم عزیزم به علم پزشکی اعتماد کنی بهتره زخم باید حتما درمان بشه با جوشونده و اینا خوب نمیشه اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)