2777
2789
عنوان

دکتر جکول هستم🗿🙏🏻2

136 بازدید | 19 پست

سلام بر فرزندانم امروز میخواییم در مورد موضوع روانشناسی معکوس در نینی سایت در خدمت شما باشیم قرار نیست بنده راه حل بدهم متوجه شدم روان ناشناسانی در سایت حضور دارند که طالع شما را در کسری از ثانیه میخوانند و نه تنها کاملا واقعی است ( واقعی نباشه قراره واقعی بشه ظاهراً 🤡🗿🤙🏻) بلکه شما رو به جایگاه ایلان دستکش هم میرسونن

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از خانما حس ششمشون خیلی قویه یه چیز ذاتیه آقایون اینطور نیستن

والا منم خانومم ولی حس اولمم داغونه چه برسه شیشم 🗿🙏🏻

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

از سم بودن پروفت بگم یا اسمت یا موضوع تبادلت🤦🏻😂

دوست عزیز تاپیک های دیگه رو بخونی وارد مرحله وایتکس میشی🗿🙏🏻

والا منم خانومم ولی حس اولمم داغونه چه برسه شیشم 🗿🙏🏻

دختر خوذم ۹سالشه خیلی حس ششم که هیچ حس دهمش فعاله یعنی خیلی زود همه چی رو دقیق حدس میزنه

این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂👀👩🦯

دختر خوذم ۹سالشه خیلی حس ششم که هیچ حس دهمش فعاله یعنی خیلی زود همه چی رو دقیق حدس میزنه

بله هوش تحلیلی درست کنم بشینم تحلیل کنم خیلی خوب میشه ولی نه دیگه تا این حد که قبولی پزشکی یا تایم بارداری طرف رو هم بگم 🗿🤡