2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن

102 بازدید | 10 پست

کیا مثل من هم خانواده خودشون هم شوهرشون خسیس هستن؟مادر شوهرم که غذا نمیخوره خرج نشه پولم داره ها ..فقط با آب و چای و اشکنه زندست.همه خونش یخه فقط یک بخاری کوچیک بغل خودش گذاشته و تمام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرم دست دلبازه همرو خرج میکنه نیم گرم طلا عم جمع نکرده

ولی امان از مادرشوهرم از سالی که عروسشون شدم فقطططط جمع میکنه همه چیه مردمو میگیره خودش دلش نمیاد هیچی بخره میره گوجه و سیب زمینی های مشمایی ریز خراب تربارو جمع میکنه ماشین نمیخره ماشین فامیلشونو میگیره یا مارو

انقد طلا داره که همرو میخره می فروشه ولی خسیس خسیس اب از دستش نمیچکه یچیزی براش میخری نگه میداره هیچوقت استفاده نمیکنه دیوونم کرده از خساست همشم میگه ندارم شوهرمم میگه گناه دارن وضع بدی دارن

من مادرم دست دلبازه همرو خرج میکنه نیم گرم طلا عم جمع نکردهولی امان از مادرشوهرم از سالی که عروسشون ...

اینم همینجوریه..نایلون استفاده شده رو آب میکشه مجدد استفاده میکنه .هرچی هم داره خرج دختراش میکنه .

اینم همینجوریه..نایلون استفاده شده رو آب میکشه مجدد استفاده میکنه .هرچی هم داره خرج دختراش میکنه .

دقیقاااا😂😂😂😂

برای ما حالا یه پسر داره آنقد عزیزه این دوتا بچه داره ببین این ۴ نفررو میزارن رو چشمش پسرو عروسه و بچه ها

هرچی داره میده اونا

به شوهر احمق من میرسه میگه ندارم که سر شوهرمم کلاه میزاره که فقط به اون پسرش بده

به شوهرم میگم محمد این همه دارن چرا تو باید ماشین بدی خب برن بخرن یا چرا تو پول فلان چیزشونو بدی میگه نه ندارن نمیدونم چجوری شوهرمو بکشم سمت خودم