2777
2789

تو خارج حالا ی چی درآمد خوبی دارن به نسبت بهداشتشون چک میشه مردم دیدگاه عجیبی ندارن حالا تو ایران اونم زیر دست ی خاله با قیمت ساعتی فک کنم 2 3 تومنه (نگید از کجا چون تو تل از بس عضو کانالا منو کردن منم ی بار رفتم قیمت بپرسم ببینم چنده)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوتیوب یه کانال هست که مضمون برنامهاش مصاحبه با آدماهایی هست که تجربههای عجیب داشتن میشینن برای مجری تعریف میکن مجریش دوبلور هم هست

چند قسمت آدمایی بودن که تو همین زمینه کار میکردن اتفاقا پول خیلی خوبی میگرفتن و هرچی ویو بیشتر میخورد پورسانت هم بهشون میدادن

یه قسمتش یه آقایی بود متاهل بود خیلی ریز جزییات تعریف میکرد

میگفت درآمدم بالا رفته بود وضعم خوب شده بود

یکی دیگهام با خانم خودش تو این داستانا رفته بود آخرش رفتن دبی

یوتیوب یه کانال هست که مضمون برنامهاش مصاحبه با آدماهایی هست که تجربههای عجیب داشتن میشینن برای مجری ...

اره اینا که مشکلی نیست چهرشونم نیست دردسر هم نداره خودشونن اونایی که با همه مردا هستن و اینا وگرنه اون که شوهر خودشه

اره اینا که مشکلی نیست چهرشونم نیست دردسر هم نداره خودشونن اونایی که با همه مردا هستن و اینا وگرنه ا ...

یکیش زن و شوهر با هم بودن

که داستانش طولانی بود بعد شد چند نفری و بعدش رفتن دبی زنه رو قبول کردن مرده رو نه زنه موند برنگشت شوهره رو دیپورت کردن

یکی دیگه متاهل بود رفت تو اینکارا زنش خبر نداشت

در کل هر دو میگفتن انقدر همه چی حرفه ای بود که ما فکر نمیکردیم همچین کارایی تو ایران انجام بدن از مکان و دم دستگاهی که فیلم میگرفتن تا پولی که پرداخت میکردن