2777
2789
عنوان

اینی که میگن تعلیق یعنی چی

98 بازدید | 10 پست

چگونه می شه تعلیق شد

بعد چی میشه

کلا میشه اکانتت پاک بشه . این تعلیق غیر قابل بازگشته؟ یا بعد مدتی بر میگرده

اصلا بخوایی اکانتت پاک کنی و پستا و تبلیغات ش هم پاک بشه به اون رییس بالایئ پیام بدی دلیت اکانتت میکنه آیا؟

پاک نمیشع و تاپیکات میمونع

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

فقط قطع دسترسیع

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقشو از نی نی یار جویا بشو استارتر

پاک کردن حساب ر نی نی یار انجام میده

تعلیق درخواستی هم فعک کنم کمتر پیش بیاد

و درجات داره ..قابل بازگشت و غیرقابل بازگشت هم داره ..موقّت و دائم و....

❤😘 سلام وارادت عزیزان 🍀 وقتتون خوش🙏
رئیس بالایی که خیلی وقته خبری ازش نیست چند وقته تو سایتی

خودم اتفاقی رد میشدم . از طریق جست وجوی گردو دیدم اینجام و کاربر مرد هم هست . منم دیدم واسه سرگرمی هم فروم سبکیه هم مطالب جذابی داره😁 تو این خرابی نت.... خلاصه تکمیل اطلاعات ازمون پرسید آقای یا خانم (ایول 😏 تالاراشون از هم جداست) منم مرد انتخاب کردم . که سوال بعدیش این اومد آیا 😳باردارید😳 دیگه ادامه ندادم گفتم حتما سوال بعدیش در مور پریودی منه.کلا امروز میرم . فردا می رم که شده شش روز خلاصه موضوعات جالبی داره . آقامون واسم بستنی نخرید .طلا.ق بگیرم...

😃

کلا خودش که میگه شش روز 🤔

لُبّ کلام قطع دسترسی به تعدادی امکانات کاربری هستش.. ار چند روز تا چند ماه...تا همیشه

اینجوری که بده . بیان پشت سرمون غیبت

.نتونیم جواب بدیم🙄

عجت ادیتور ضعیفی هم داره نه می تونی عکس بذاری نه . بعنوان استارتر ادیت کنی

اینو احتمالا خودشون سرهم کردن . پرشین تولز یکی از این خارجی ها رو سفارش سازی کرده بود . هر تالار هم دیر خودش رو داشت اینجور هم نبود شب درب مغازه رو ببندی تا صبح که کسی چیز بدی نگه یا هر ارسالی رو باس تایید کنی اگه دلت بخواد

ادیتوراشون یه پا مرکز برنامه نویسی بود؟ نه اینکه پر از بنر کنی که اتفاقی کاربر دستش بخوره . مثل زمان سایت های کلیکی

مطمئنم تایید نمیشه ولی حالا سنگ مفت گنجشگ هم مفت . ما که رفتیم ولی . کاربرای دیگه نباید همچین جای رو قبول کنن . اونا فک می کنن اون داره بهشون افتخار میده همچین جای رو دراختیار شون گذاشته

در صورتی که شما افتخار میدید پا به فروم هرکس میذارید