2821
2789
عنوان

خواستگارم

271 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۱/۵ساله با اقایی اشنا میشم ۲۷ سالشه لیسانس معماری داره الان داره مهندسی هسته ایی میخونه بعد دانشگاهش میره سرکار

شغل ازاد داره ماهی۳۵ میگیره یه خونه داره نوساز ۶۳ متر یه ماشین تیبا داره

اخلاقش خوبه

خیلی کم هر چند ماه یه بار چند روز سیگار میکشه

نماز میخونه

خودمم دانشجوی پرستاریم سطح خانوادگیمونم در یه حده شهرامون فرق دارن و مختلفن

شما نظرتونو بگید لطفا

الهی به راهمان ثبات قدم ببخش🫠متاهل و متعهد🩷💋

مبارکه عالی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانواده خیلی مهمه و اینو بدون تا نری زیر سقف نمینونی بشناسیش خیلی حواستو جم کن اشتباه منو تکرار نکن اگ بددهنی دیدی عصبانیت دید خانوادش ی حزکت ناجور زدن سریع جداشو هیچی قرار نیست درست بشه

اگه اهل مهاجرت نیست و مرد وطن قبول کن

من خودمم نمیتونم مهاجرت کنم تا ۱۰ سال دیگه چون باید خدمتمو بگذرونم تو بیمارستان اونم اهل رفتن نیست در حد مستفرت

خانواده خیلی مهمه و اینو بدون تا نری زیر سقف نمینونی بشناسیش خیلی حواستو جم کن اشتباه منو تکرار نکن ...

چند بار مسافرت رفتیم

بددهنی یا بیاحترامی اصلا ندیدم

با خانوادشم مسافرت رفتم نرمالن

چند بار مسافرت رفتیمبددهنی یا بیاحترامی اصلا ندیدمبا خانوادشم مسافرت رفتم نرمالن

خیلی دقت کن ب عنوان خواهر میگم منم خیلی رفتم و اومدم و مسافرت و ال و بل اما بعد عقد ورقش برگشت

خیلی دقت کن ب عنوان خواهر میگم منم خیلی رفتم و اومدم و مسافرت و ال و بل اما بعد عقد ورقش برگشت

خیلی میترسم

یه اخلاق بد داره فقط که مثلا ۴ ۵ ماه سیگار نمیکشه دو هفته میکشه و نمیدونم چطور ترکش بدم واقعا اعصابمو بام ریخته تنها دلیل دودلیم اینه

خیلی میترسمیه اخلاق بد داره فقط که مثلا ۴ ۵ ماه سیگار نمیکشه دو هفته میکشه و نمیدونم چطور ترکش بدم و ...

سیگار سلیقه اییه اما درکل خیلی حواستو جم کن من بدبخت شدم هرکسو ببینم بهش هشدار میدم ک اون حداقل بدبخت نشه

سیگار سلیقه اییه اما درکل خیلی حواستو جم کن من بدبخت شدم هرکسو ببینم بهش هشدار میدم ک اون حداقل بدبخ ...

عزیزم به نیت اروم شدن زندگیت دعای نادعلی بخون من خودم معجزه ها دیدم ازش