2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

104 بازدید | 10 پست

من چادری ام و دوست ندارم به اجبار خانوادم میپوشم خیلی اذیتم میکنن منو سال دیگه اگه خدا بخواد دارم میرم دانشگاه میخوام دیگه از اون موقع به بعد نمیخوان بپوشم الان خیلی سعی میکنم خیلی جاها هجایی با عبا برم تا کم کم عادت کنن شل تر بگیرن اما اصلا کلی دعوا میکنن آی بپوشو فلان یکی از دوستان میگه شوهر کردی بگذار کنار ولی مطمئنم که اون موقع هم اینا دخالت میکنن و پدرمو درمیارن نمیگذارن

چکار کنم باهاشون با چه تکنیکی برم که یه نتیجه هایی بده؟؟؟؟

کسی مثل من اینجور تجربه ای داشته؟

تونسته چادرش رو برداره؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دانشگاهتو بزن شهر دیگه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خب کم کم لباس کوتاه بپوش

بلندم اجازه نمیدن بپوشم چه برسه به کوتاه با عبا نمیگذارن برم

ولی زیر چادر لباس کوتاه میپوشم یکبار جلو پسر خاله ام با لباس کوتاه بودم انقدر داد زد و ابنا تو جمع آبروموبرد الان مثلا فک میکنن مابه پسر خاله چشم داریم

بلندم اجازه نمیدن بپوشم چه برسه به کوتاه با عبا نمیگذارن برمولی زیر چادر لباس کوتاه میپوشم یکبار جلو ...

زیادی مذهبین ؟

راه حرف زدن ندارین ؟ مثلا از خواسته هات بگی

ارامش است پایان اظطراب ها

زیادی مذهبین ؟راه حرف زدن ندارین ؟ مثلا از خواسته هات بگی

نه نداریم باهاشون حرف زدم نمیتونم از خواسته هام بگم

میدونی آدم از چی میسوزه بخدا دیدم بعضی خانوادها مذهبی ان اما به دخترشون اجازه میدن که هرجور میخواد استایل کنه مثلا میبینی خانواده مذهبی مادر چادری بعد دختر روسری هم سرس نمیکنه بخدا اینجاست که آدم میسوزه

نه نداریم باهاشون حرف زدم نمیتونم از خواسته هام بگممیدونی آدم از چی میسوزه بخدا دیدم بعضی خانوادها م ...

خب خانواده ها با هم متفاوت ان 🥲 راهی نیست جز اینکه درس بخونی و بری 🫣

ارامش است پایان اظطراب ها

زیادی مذهبین ؟ راه حرف زدن ندارین ؟ مثلا از خواسته هات بگی

نمیشه گفت مذهبی اتفاقا از مذهب درکشون کمه مانع بشن طرف زیادتر مقابله میکنه تو یخچالتون موز زیاد باشه بچه بی تفاوت هس ولی اگه ندی نزاری جلو چشش کل ذهنش درگیره راهی پیدا کنه و دس ببره