2777
2789

همکارم باهم

یعنی اینطور بگم من برا اون کار میکنم

بعد ما ارتباط عاطفی داشتیم یه مدت

بعدش زد زیر همه چی گفت همکاریم نمیشه و ...

فعلا صبر کن تو دختر خوبی هستی و نمیخوام آسیب ببینی و از این کوفت و زهرماری ها دیگه زر زد

بعد من کلا ول کردم

چسبیدم به خودم و رشد شخصیم

بعد الان این بازی روانی انگار رو من انجام میده خب

یه روز میگه چقد قشنگ شدی چقد خانومی

فرداش میاد میگه جدی کی بهت گفته قشنگی ؟

خوب نیست آدم مثل تو انقد خودشو دوست داشته باشه

و ازین چیزا خیلی میگه جورواجور

یا مثلاً هر روز میاد به من سر میزنه

امروز کلا نیومد خب

بعد شب گفتم چی شده چرا اصن نیومدی

یه جوری جواب داد و گفت چرا باید بیام اونجا چه معنی میده که من هنگ کردم اصلا

خدا شاهده مغزم سوت میکشه😐😐

ببینین میگم کلی بازی روانی انجام میده

نمیشه همشو گفت

نزدیک پریودم هست دارم پاره میشم هم عصبیم هم ناراحت

چیکار کنم دلم میخواد حرف بزنیم همین

کسیو ندارم براش بگم بیاین توروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محکم جوابشو بده منظورم اینه که وقتی جوابشو میدی نه گریه کن و نه داد بزن و با تمام آرامش محکم با کلماتت بزن تو دهنش جلوی همه

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
محکم جوابشو بده منظورم اینه که وقتی جوابشو میدی نه گریه کن و نه داد بزن و با تمام آرامش محکم با کلما ...

بابا خودش میدونه خیلی پررو هستم

اصن به اون نشون نمیدم که ناراحت شدم

تنهایی الان داره گریم میگیره

خب مثل بچه آدم باش

برو تراپی

چرا دو روز باهام خوبی یه هفته میری تو قیافه کی هستی مگه

منم سعی در همین دارم متاسفانه شهرک کوچیکه و این شغلم درامدش خوبه مثلش رو تو شهرم پیدا نمیکنم نمیدون ...

رو خودت تمرین کن تا نادیده اش بگیری تو محیط کار و صرفا فقط در صورت لوزوم باهاش ارتباط بگیر اونم خیلی جدی و اگه خواستش باز احساساتیت کنه بگو فکر کنم ما صرفا ی همکاریم اقای محترم

میدونم که ، الان پی ام اسم وگرنه انقد بهش فک نمیکنم اصلا

خیلی درکت میکنم منم pms بودنی یطوری برا کسی ک در مواقع عادی اصلا برام مهم نیست گریه میکنم که هر کی ندونه فکر میکنه کشته مرده طرفم

بابا خودش میدونه خیلی پررو هستماصن به اون نشون نمیدم که ناراحت شدمتنهایی الان داره گریم میگیرهخب مثل ...

جدیش نگیر بچه رو

بیشتر بنظرم حوصلش سر رفته سعی میکنه یه لاس خشکه ای بزنه بره

رو خودت تمرین کن تا نادیده اش بگیری تو محیط کار و صرفا فقط در صورت لوزوم باهاش ارتباط بگیر اونم خیلی ...

آره واقعا باید خیلی کار کنم رو هم خودم

میدونی من خیلی زیاد صمیمانه حرف میزنم یعنی منظورم اینه خوش برخوردم

و اون احتمالا جور دیگه برداشت میکنه

وای دوست دارم بگیرم خفه ش کنم الان

خیلی درکت میکنم منم pms بودنی یطوری برا کسی ک در مواقع عادی اصلا برام مهم نیست گریه میکنم که هر کی ن ...

آی گفتی الان فک کن طرفت به لحاظ احساسی بهش وصل بوده باشی قبلا و اینجوری کنه