2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد دوسش داشتی چرا نرسیدین بهم

خودم تموم کردم اونم اندازه دنیا منو میخواست میدونستم خانواده ام راضی نمیشن هیچوقت الکی اونم علاف خودم میکردم انقدر تلاش کردع اونم گفت حتا منتظر میمونم از پسر عموت جدا شی اون موقعه میدونست که قرار ازدواج کنم اخرش با گریه از هم خدافظی کردیم

کاربری، دسته سه نفره 🫠😄بای

خودم تموم کردم اونم اندازه دنیا منو میخواست میدونستم خانواده ام راضی نمیشن هیچوقت الکی اونم علاف خود ...

وااای عزیزم چقد سخت🥲

کاش بیشتر پافشاری میکردی شاید خانوادت راضی میشدن حیف این عشق بود

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

وااای عزیزم چقد سخت🥲کاش بیشتر پافشاری میکردی شاید خانوادت راضی میشدن حیف این عشق بود

نمیشد خانواده من ادمایی بی منطقی بودن کهنمیشد باهاشون حرف زد اونم ی پسر از این خانواده های باکلاس با لا شهری بود خانواده من پاین شهری خلاصه که نشد

کاربری، دسته سه نفره 🫠😄بای

نمیشد خانواده من ادمایی بی منطقی بودن کهنمیشد باهاشون حرف زد اونم ی پسر از این خانواده های باکلاس با ...

اشکال نداره شاید قسمت نبوده وگرنه میشد🫠

میدونی از این میسوزم که هنوز همون پروفو دارع هنوز بیوشم عوض نکرده کاش هیج وقت همو نمیشناختیم

الهی بگردم

نتونسته هنوز فراموشت کنه خب

شوهرت چی دوسش داری؟