2777
2789
عنوان

سیرابی

60 بازدید | 9 پست

خانوما من هر مدلی که سیرابی خوردم خوشم نیومده الان یکی برامون اوردن یه روشی که خودتون درست میکنید خوبه بگید درستش کنم

بعد اگه بخوام میشه فریزش کنم ؟چجوری؟

من سیرابی رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه فراوان سرخ میکنم و بهش چوب دارچین و دانه هل و ادویه های مختلف میزنم و برگ بو

و بعد میذارم بپزه

خیلی خوشمزه میشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

من جز نمک که بعد پختن کاملش میزنم، چیزی نمیزنم، دوست ندارم. بعد از پخت کامل و سرد شدنش، تو ظرفای کوچیک بسته بندی میکنم که هر بار یکیو گرم کنم.

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادربزرگ من یه روشی داشتن الان همه ی عروساشون اونجور میپزند سیرابی پاک میکنن ریز خرد میکنن یه مقدارهم گوشت همونجور خرد میکنن بعد نخود ولوبیا سفیدم از قبل خیس میکنن یه پیاز بزرگ ریز خرد میکنن وتفت میدن وسیرابی وگوشت داخل پیاز تفت میدن بعد نخود ولوبیا سفید اضافه میکنن آب اضافه میکنن باشعله ملایم بپزه بعد بیست دقیقه آخر هم برگه قیسی خیس خورده رو اضافه میکن سرآخر رب ونمک وادویه هم میزنن تا آبش کامل کشیده بشه مثل خوراک یا نون سنگک خیلی خیلی خوشمزه ست

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

فقط پیاز نمک کمی زردچوبه خیلی کم همین

عالی میشه اصلش همینه

بعد شستشو یبار میداریم قشنگ تو آب بجوشه تمیز تر شه بوش بره بعد آبکشی میکنیم و دوباره میذاریم با پیاز بپزه تا طعم خودش در بیاد وگرنه نخود و فلفل و ... ک طعمشو میگیرع

سیرابی گاوم خیلی خوشمزه تره

بعد مزه بدی نمیده؟

نه

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻