2777
2789
عنوان

خداایا😭💔

64 بازدید | 5 پست

مغزم داره منفجر میشه هر بار بخاطر یه دیر سین کردن فکرای مزخرف با دوس پسرم دعوا میکنم

من نشخوار فکری شدیذ دارم اونم رعایت نمیکنه بی توجهی میکنه بی مشکلم گاهی دیر سین میکنه

همیشه خدا دعوا داریم هر این اونم میگه تورو خدا ولم کنه مغزم گاییدی یه ماه رفتم رابطه مجازیه تلفیم صحبت میکنیم زیاد

ولی حس میکنم سرده باهام کم پیام میده کوتاه ولی تلفنی کلی حرف میزنه

خس میکنم بجز من با چند نفر دیگم چت میکنه

ولی اون میگه ن میگه وقت ندارم کازش جوشکاریه شش صبح میره شیش شب میاد بعدشم پیام میده ک دیر ج میده مثلا ی دقیقه5،20دقبقه بعد ج میده

هر دفعه بهونه میاره

یبار میگه مشکل دارم ذهنم درگیر

یبار میگه دارم دنبال ایموجی میگزدم بفرستم و... 💔🥲

اولین رابطمه نمیدونم چرا اینقدر حرص میخوزم

دیر ج بده تمام بدنم میلرزه از عصانیت

دوباره گریه کردم بی توجهه بود

نمیدپن

چیزی نیست واقعا نشخوار فکریه

حتی اگه خیانتم نکنه الان بعدا با این رفتارت میکنه

تو پارتنرشی ن مادرش

اینقد بهش گیر نده از رابطه زده میشه

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم والا هیچکس کار پسرارو درک نمی کنه باید یکم دیگه وقت بگذره تا بفهمی واقعا چه جوریه عجله ن ...

دو بار بلاکش کردم یکی شماره شخصیش یکیم کاریش ولی تل پیام ذاد من خیلی ناراحتش کردم بهش گفتم پشیمونم کخ باهات رل زدم و.. بعد اف شد تا دو روز از بلاکی درش اورذم بهش زنگ زدم که باز دیر ج میده

چیزی نیست واقعا نشخوار فکریه حتی اگه خیانتم نکنه الان بعدا با این رفتارت میکنه تو پارتنرشی ن مادرش ...

اجی دست خودم نیست دو بار گریه کردم گریه هام دید گفت بقران از این به بعدم برم ابم بخورم بهت میگم ولی قول الکی هر دفعه

شب میاد خونه خسته س میخاد یه چایی بخوره یه دسشویی بره نمیتونه که همش دست به گوشی باشه یکم بهش حق بده ...

من نمیگم همش دست به گوشی باشه میگم

وقتی کاری داره بهم میگه که من نشینم بگم چرا دیر سین کرد کجا رف و....

بعدشم اون هر دفعه مبگه من خسته کوفته به تو زنگ بزنم خستیگم در بره تو مغزم با حرف میگای🥲💔