2821
2789
عنوان

رژیم و لاغری

57 بازدید | 6 پست

بچه ها رژیم داریم خوب

بعدش معده ام حس میکنم یکم ورم داره یعنی از وقتی وزنم رفته بالا معده ام گشاد شده

ی چیزی بگید سوخت و ساز تو بدنم زیاد بشه زودتر لاغر شم

روزه هم خوبه بچه ها ؟؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

دنبال راه های سریع نباش

اشتهاتم بعد نهایتا دو هفته درست میشه اگه کالری به اندازه بخوری

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

دنبال راه های سریع نباشاشتهاتم بعد نهایتا دو هفته درست میشه اگه کالری به اندازه بخوری

جدیدا اشتهام کم شده عادیه؟ خیلی کم میخورم اخه

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دنبال راه های سریع نباشاشتهاتم بعد نهایتا دو هفته درست میشه اگه کالری به اندازه بخوری

معده ام حس میکنم یکم ورم داره 👩🦯 از وقتی وزنم رفته بالا اینجوری شد الانم کمی فقط ورم خابیده درست میشه ب نظرت؟ برای گشادی معده هستش ؟

جدیدا اشتهام کم شده عادیه؟ خیلی کم میخورم اخه

ببین من که نمیتونم اینجوری بگم

تو با توجه به قد، وزن، جنسیت و میزان تحرکت یه کالری مشخص نیاز داری

که اگه میخوای لاغر شی باید یکم کمتر و اگه چاق شی بیشتر استفاده کنی

میزان کالریم به حجم بستگی نداره مثلا ممکنه یه روز فکر کنی چیزی نخوردی ولی کالری زیاد باشه (فست فود و شیرینی)

یه روزم کامل همه چی میخوری

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

معده ام حس میکنم یکم ورم داره 👩🦯 از وقتی وزنم رفته بالا اینجوری شد الانم کمی فقط ورم خابیده درست ...

نمیدونم

ورم رو فکر نکنم بشه خودت تشخیص بدی اگه اذیتت میکنه یه متخصص گوارش برو

ببین من که نمیتونم اینجوری بگمتو با توجه به قد، وزن، جنسیت و میزان تحرکت یه کالری مشخص نیاز داریکه ا ...

متوجه شدم ازت مرسی عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792