2777
2789
عنوان

بیان این دونفر بهم میخورن یا نه

233 بازدید | 25 پست

پسره سنش ۳۳ ایناست برق خونده الان کاناداست بعنوان استاد چندساله اونجاست قیافه ای متوسطه گفته میشه خیلی درسخون و بچه مثبته(دقیقا تایپم همینجوریه خودمم همینجوریم) وضعیت مالی خانواده اش متوسط تعداد بچه هاشون زیادن فکر کنم تحصیلات خانواده اش متوسط رو به خوب .مذهبی نیستن

دختر ۲۰ سالشه ترم ۴ پیراپزشکی روزانه میخونه قیافه اش قشنگه دوسال ام طرح اجباری باید بره قصدشم تغییر رشته به پزشکی هست.اخلاقی درونگراست البته بچه مثبته اصطلاحا😁 و عاشق درس خوندن و پزشکی ایناست.خانواده فرهنگی وضع مالی متوسط یه برادر داره.مذهبی نیستن

از دو استان کاملا متفاوت مادر دختره با خواهر پسره دوست صمیمی و هم دانشگاهی بودن :)

همو اصلا ندیدن فقط خواهر پسره قبلا ها تعریف داداششو پیش مامان دختره می کرده همیشه و به مامان دختره گفته بیا خواهرتو بده به داداشم(خیلی سال پیش حدودا ۱۰ سال پیش که پسره ایران بوده)

اینا همو اصلا ندیدن فقط دختره تعریف اخلاق پسره رو کرده و اون خوشش اومده از درسخون بودن و موقعیت شغلی و اخلاقی و کلا همه چیش عالیه ولی پسره از وجود دختره ممکنه اصلا خبر نداشته باشه و خانواده پسره تا الان به ذهنشون نرسیده که بیان این دختره رو واسه داداششون بگیرن چون تو ذهنشون فکر میکنن دختره هنوز بچه هست 🥲

نمیشه یه واسطه ای انداخت یا یجوری پسره رو متوجه حضور دختره کرد؟ هیچ راهی نداره؟ و کلا به هم میخورن؟

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱

فقط همینو دیدم که پسره 33 سالشه دختره 20 سال

نههه نهههه نهههه

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب هم خوردنشون ک اوکیه اره ولی چون اصلا ندیدتت و صرفا ی حرف زدن امید نبند طرف اگه بخواد عکستو میفرسته برا پسره معرفی میکنه

تاپیک مال دوستم بوده الان من بی کاربری موندم همش ترکید دیگه دوستم استفاده نمیکرد داد ب من🤦♀️🎀نی نی یار انقد منو نترکون

حالت عادی بود میگفتم فاصله سنی زیاده ولی خب اینکه کاناداست خیلی امتیاز مثبته

مادر دختره کلا فاصله سنی همینجوری میپسندن و اخلاق پسره خوششون اومده(البته با توجه به تعاریف از نزدیک باید دید چطوره)

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱