2777
2789

وای اسی دهنت سرویس🤣🤣😂😂😂😂😂

با ریپلای هات پهن زمین شدم

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

نهاین مسئله توی دانشگاه خیلی پیش میاداستاد از ۱۰ سوال میده وتو ۸ تا سوال رو مینویسی توی ۲ تا میمونی ...

اخه وقتی ده دو برابر شده و شده بیست ۸ هم دوبرابر میشه

۲ تا سوال از بیست ۱۸ میشه

ولی معادل ۴ سوال اشتباه از بیسته ۸ از ده

میشه برای خودمو خونوادم دعا کنی یا صلوات بفرستی؟💎🤍 خیلی مهمه واسم که قبول بشم🥹عاشق شمس تبریزیم و خیلی از تفکرات اسپینوزا رو قبول دارم. این شعر عین حقیقته....هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر، آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درضمن دختریه بدبخت اعتماد بنفس الان چیزی به اسم زشت نداریم با این عمل و چیزا که اومده فقط این و بدون مهم اخلاق آدماست که تو بویی ازش نبردی قشنگ از وجناتت مشخصه . اسمت هم احتمالا بتولی چیزیه زدی نازی 😂😂😂 حالا کاری ندارم ولی قیافه با جراحی درست میشه تو بگو عین میمون باشی ولی شخصیت با هیچی درست نمیشه شک نکن شوهرت بعدا با لگد میفرستت خونه ی بابات . الآنم هررررچی میخوای بگو چون زیادی برات وقت تلف کردم

درضمن گوگولی مگه نمیگی اینجور آدمایی رو به یه ور نداشتن هم حساب نمیکنی . ولی انقد برات مهم بوده حرفش ...

دقبقا اعتماد به سقفففف

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

اخه وقتی ده دو برابر شده و شده بیست ۸ هم دوبرابر میشه۲ تا سوال از بیست ۱۸ میشه ولی معادل ۴ سوال اشتب ...

چرا از این بعد نگاه نمیکنی که ۱۰ به علاوه ۱۰ شده

پس ۸ هم باید به علاوه ۱۰ بشه ۱۸

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

چرا از این بعد نگاه نمیکنی که ۱۰ به علاوه ۱۰ شده پس ۸ هم باید به علاوه ۱۰ بشه ۱۸

اینم هس

ولی اگه به صورت دو تا کسر نگاهشون کنیم ۸/۱۰ و ۱۶/۲۰

۸/۱۰ ضربدر ۲ شده

تناسبه دیگه جمع که نمیزنن معمولا

میشه برای خودمو خونوادم دعا کنی یا صلوات بفرستی؟💎🤍 خیلی مهمه واسم که قبول بشم🥹عاشق شمس تبریزیم و خیلی از تفکرات اسپینوزا رو قبول دارم. این شعر عین حقیقته....هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر، آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 💜

درضمن دختریه بدبخت اعتماد بنفس الان چیزی به اسم زشت نداریم با این عمل و چیزا که اومده فقط این و بدون ...

الان یعنی مثلا میخوای بگی اسم بتول خیلی زشت و ضایع هست که ازش به عنوان توهین استفاده میکنی؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

وای اسی دهنت سرویس🤣🤣😂😂😂😂😂با ریپلای هات پهن زمین شدم

منم با اعتماد به سقفش

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

اینم هس ولی اگه به صورت دو تا کسر نگاهشون کنیم ۸/۱۰ و ۱۶/۲۰ ۸/۱۰ ضربدر ۲ شده تناسبه دیگه جمع که نمیز ...

ببین درست میگیا ولی چون دانشجوعم و منفعتم تو حرف خودمه در ظاهر نمیتونم قبول کنم🥺😂

چرا امشب همه زشت و زیبا میکنن خودشونو ای بابا یکم اعتماد به نفس داشته باشید من چی بگم که تو مطب دکتر ...

اسی ک اعتماد ب سقف داره

از اسم کاربریت معلومه اعتماد به سقف داری

ببخشید تا حالا اسم نازی به گوشتون نخورده ؟😐🤣

کاربر قدیمی هستم....عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

منم با اعتماد به سقفش

🤣🤣😂😂

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم