2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه لطفا از تایپکم برید بیرون خیلی دارید رو اعصابم راه میرید

چیه خوشگل ؟ چون تاییدت نکردم بهت برخورده ؟ چه شخصیت مزخرفی داری خدایی

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

چیه خوشگل ؟ چون تاییدت نکردم بهت برخورده ؟ چه شخصیت مزخرفی داری خدایی

والا من احتیاجی ب تایید تو ندادم خودم میدونم خوشگلم🤭😌

من خاستم نظر دوستان باشعور نی نی سایت رو بدونم ن شما عزیز جون

والا من احتیاجی ب تایید تو ندادم خودم میدونم خوشگلم🤭😌من خاستم نظر دوستان باشعور نی نی سایت رو بدون ...

چطور نظر آدمای باشعور و میخوای وقتی خودت انقدر تازه به دوران رسیده ای عزیززززز جون ؟ بعدشم مشخصه خیلی کمبود داری و دنبال تایید دیگرانی وگرنه نمیومدی بپرسی 8 کمهههه ؟ سوالی که به بچه دو ساله هم جوابش و میدونه 😂😂😂

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

چطور نظر آدمای باشعور و میخوای وقتی خودت انقدر تازه به دوران رسیده ای عزیززززز جون ؟ بعدشم مشخصه خیل ...

دوست ندارم کامم رو با شخصی مثل تو تلخ کنم

🤭

من خودم همیشه شیرین کامم باور کن همچین آدمای مثل تو به ی ورمم حساب نمیکنم پس گورتونو گم کنید و از تایپک من برید بیرون

میدونی تو چرا ۸ برات زیاده؟چون تو از هرکس بپرسی نمره درمورد چهرت احتمالا بهت ۲ میده برا همین ۸ برات زیاده و این ۸ هم یه آدم پستی مثل تو بهم داد وگرنه من دقیق تو رنج ۱۰ هستم خوشگل و کیوت و ناناز🤭😌

دوست ندارم کامم رو با شخصی مثل تو تلخ کنم🤭من خودم همیشه شیرین کامم باور کن همچین آدمای مثل تو به ی ...

آره معلومه یه شیرین کام پر مدعا قشنگ فهمیدم از کدوم دسته آشغالایی. همونا که فقط بقیه رو مسخره میکنن قیافت هر گوهی که هست بنظرم حتما رو اخلاق چرتت کار کن . باور کن برامم مهم نیست چی گفتی تفاله 😂😂 اصلا بیا فکر کن به قیافه من 1 هم نمیدن ولی حتما رو خودت کار کن . الآنم بدو برو آینه داره صدات میزنه دلش برای ریخت نحست تنگ شده .

درضمن گوگولی مگه نمیگی اینجور آدمایی رو به یه ور نداشتن هم حساب نمیکنی . ولی انقد برات مهم بوده حرفش اومدی تایپیک زدی

# نمونه ای کامل از یک انسان عقده ای

اوخی با حرفم اذیت شدی بمیرم برات😂🤭

نهههههه حیفه بمیری نصف ایران خودکشی میکنن با مردنت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درضمن گوگولی مگه نمیگی اینجور آدمایی رو به یه ور نداشتن هم حساب نمیکنی . ولی انقد برات مهم بوده حرفش ...

جون حرفای بزرگت از خودت میزنی هریییییییی از تایپک من الان تعلیق میشه یکم صبر کن تا یکاری بکنم با پیچت

جون حرفای بزرگت از خودت میزنی هریییییییی از تایپک من الان تعلیق میشه یکم صبر کن تا یکاری بکنم با پیچ ...

برو بکن یه پیج دیگه دارم 😂😂😂😂😂😂😂

نهههههه حیفه بمیری نصف ایران خودکشی میکنن با مردنت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره معلومه خودکشی میکنن یه دختر ناز و خوشگل و مهربون مثل تو تو نیستم ک عقده ای و کینه ای و بدجنس 😂🤭🥲