عزیزم برا چیناراحتی انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری تو همین ی نی نی سایت خیلیا هستن که منتظرن خدا دامنشونو سبز کنه نا شکری نکن مطمئن باش که خدا برات بهترین رو رقم زده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سال ۲۰۲۶ هنوز یک عده جنسیت زدگی میکنن و نفهمیدن که دختر و پسر فرقی نداره ..
..طفلی اون دختر با خانواده جنسیت زده ای طرفه 💔🙂لطفا به تراپیست مراجعه کنید هم خودتون هم همسرتون تا رفتار درستی با طفل معصوم داشته باشید و با عقده و سر کوفت بزرگ نشه .....
کاربر قدیمی هستم حساب اصلیم فعلا تعلیقه ....رها کن ...زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره🦋🤍
میدونم الان شوکه شدی بهت حق میدم/ اما اوایلش سخته شاید روزها طول بکشه از ناراحتیت کم بشه ، تو به زمان نیاز داری، بچه ک بسلامتی ب دنیا بیاد عاشقش میشی و این روزها و ناراحتیت برای همیشه فراموش میشه
مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞
وقتی میگن رژیم قطعی نیست چرا گول تبلیغات الکی رو میخورید اگه صددرصد یه جنسیت خاص میخوایید باید مستقیم برید آی وی اف! البته من کلا با این چیزا مخالفم... مخصوصا اینکه خودم عاشق دخترم و حرف بقیه برام سر سوزن اهمیت نداره
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
بالا ۵ ساعته گریه مکنم اینا نوه دختر ندارن بدشون میاد طایفون کلا دختر نمیخان
ازت خواهش میکنم جلو خانواده شوهرت ضعف نشون نده مبادا اونا بفهمن ک تو ناراحتی و گریه کردی. عزت نفس داشته باش
مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞
اینا اذیتم مکنن بفهمم همش کردن تو مخم وگرنه من اونجوری نیستم جاریم خواهر شوهرام😔یه درصد فک مکنم بفه ...
جاری وخواهرشوهربرن به جهنم! اونا مگه مهمن؟؟؟ بهشون اجازه دخالت نده دمشونو قیچی کن