2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

101 بازدید | 21 پست

من خیلی شیرینی و برنج میخورم .شکم و پهلوهام تپل شده و پاهام لاغر و باریک قدم 160و وزنم 74😅😅

ینی میشه خودم یه برنامه رژیم کتوژیک بگیرم از گوگل و لاغر شم یا رژیم دیگه ای بهتره ؟

نگیر

هیچ چیزی رو حذف نکن

فقط فست فود، سرخ کردنی و قند مصنوعی

کالری به اندازه بخور از همه چی حتی کربوهیدرات

و ورزش کن

کاملا سالم بدون اینکه ذره ای فشار بیاد بهت

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شیرینی ؟ یعنی وزن بالا برده

شیرینی نقش زیادی داره توی چاقی اما خب من ریزه خواری زیاد دارم مثلا میرم آشپزخونه میچرخم پای گاز دوقاشق غذا میخورم و میام بیرون .حالا فکر کن نیم ساعت گذشته از غذاخوردنم فست فود هم خیلی دوست دارم .بوش بهم بخوره باید یه چیزی بخرم بخورم .کلا خوش خوراکم دیگه به هیچی نه نمیگم 😂

متنفرم از لاغری به خدا

من یه برهه از زندگیم بخاطر یه سری مشکلات مشکل معده پیدا کردم ....شدم پوست و استخون ...یادم نمیره چقدر وحشتناک شده بودم ....اما الان دوست دارم لاغر بشم مثل همون موقع ها اما هعععی بعده دوتا شکم زایمان دیگه کجا مثل قبل مبشم