2777
2789
عنوان

خیانت

199 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیز این اولین تاپیک من هست ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید.

من و همسرم 10 ساله ازدواج کردیم تا حالا هیچ وقت تو زندگیمون دعوا و مشکل نداشتیم تقریبا 1 ماهه متوجه خیانت همسرم شدم با یک دختری چند ماهه دوسته در روز 5 بار با هم صحبت میکنن رابطه دارن شوهرم هم براش پول واریز میکنه 3 بار تا الان سر این موضوع دعوامون شده و به دروغ میگه من ولش کردم ولی باز یه چیز جدید ازشون پیدا میکنم با دختره هم صحبت کردم گفت ما کلا یک هفته با هم صحبت کردیم بعد که فهمیدم متاهله و چقدر شمارو دوست داره ازش جدا شدم ولی اونم دروغ میگه و هرروز شاهد تماس هاشون هستم چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودتو بزن به باور کردن چیزی هم دیدی چشم پثشی کن تا میتونی کم کم از شوهرت پول بکن و ملک و ماشین ...

انقدر تو اینجور تاپیکا همچین کامنتی میبینم که فکر میکنم بعضی از کاربرا کپی کردن و تا همچین تاپیکی میبینن سریع میفرستنش، خب بااون احساسی که داره بهش نامردی میشه، با اون ده سال از عمری که رفته و زندگیی که ساخته شده، با قلبی که شکسته و باید بخاطر پول و خونه و ماشین ندیدش بگیره و ساکت بمونه و چیزی نگه، بااون شخصیتی که داره خورد میشه و عزت نفسی که از بیت میره....

بااینا چیکار کنه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عزیزم خودتو بزن به باور کردن چیزی هم دیدی چشم پثشی کن تا میتونی کم کم از شوهرت پول بکن و ملک و ماشین ...

ماشین به نام خودمه خونه هم کلا پولش اندازه مهریه منه،یعنی تعقیبش کنم ازشون عکس بگیرم؟

انقدر تو اینجور تاپیکا همچین کامنتی میبینم که فکر میکنم بعضی از کاربرا کپی کردن و تا همچین تاپیکی می ...

قلبم هزار تیکه شده هر لحضه ای که بهش فکر میکنم بدنم به شدت یخ میکنه لرز میگیرم نمیدونم چیکار کنم درمونده ام،نمیدونم چرا دختره قبول نمیکنه باهاشه

انقدر تو اینجور تاپیکا همچین کامنتی میبینم که فکر میکنم بعضی از کاربرا کپی کردن و تا همچین تاپیکی می ...

با دعوا کردن اینا برنمیگرده این چیزایی که میگید همه با خیانت بر باد رفته و قراردادی که موقع عقد بسته شده با احساس تمام با تمام وجود دیگ با خیانت به نظر من کاملا باطله ولی خب یک زن آسیب بیشتری میبینه بعد جدایی وقتی صدتو میذاری تو زندگی بعد بهت خیانت میشه باید خسارتتو بگیری تا بتونی زندگی بعدیتو شروع کنی

ماشین به نام خودمه خونه هم کلا پولش اندازه مهریه منه،یعنی تعقیبش کنم ازشون عکس بگیرم؟

درسته خونه به اندازه مهریته ولی میتونه بهت نده حق طلاق داری؟ ممکنه بگه طلاق نمیدم تا مهریتو ببخشی

برا مستندات هم با یه وکیل صحبت کن شاید همین چت هاو تماس ها هم کافی باشه

درسته خونه به اندازه مهریته ولی میتونه بهت نده حق طلاق داری؟ ممکنه بگه طلاق نمیدم تا مهریتو ببخشیبرا ...

نه حق طلاق ندارم میگه من دوستت دارم طلاق نمیدم حتی گفتم مهرمو میبخشم طلاق بده قبول نکرد گفت من با اون حرف نمیزنم ولی همین الان دوباره تماس هاشو دیدم ولی دیگه به روش نیاوردم

قلبم هزار تیکه شده هر لحضه ای که بهش فکر میکنم بدنم به شدت یخ میکنه لرز میگیرم نمیدونم چیکار کنم درم ...

کلا آدمای عجیب این روزا زیاد پیدا میشن من میشناسم کسی که حاضر بود با یه متاهل باشه فقط برا اینکه چهارتا عکس با ماشینش استوری کنه و یکیو داشته باشه حالا شاید فک کنی ماشینش BMW چیزیه ولی نه یه لاماری بود. یا یکیو میشناسم با پسر دایی خودش ازدواج کرد دوس دختر مرده اومد در خونه داد و بیداد که چرا طلاق نمیگیری من بیام سر خونه زندگیم باورت میشه😂😂 خونه زندگی اینو مال خودش میدونست آدم نیستن بعضیا خیلیهاهم مشکلات خانوادگی دارن که با مردای متاهل میرن برا رهایی از مشکلاتشون

کلا آدمای عجیب این روزا زیاد پیدا میشن من میشناسم کسی که حاضر بود با یه متاهل باشه فقط برا اینکه چها ...

من با دختره خیلی آروم صحبت کردم گفتم هر چیزی که بینتون هست یا اگه دوستش داری بهم بگو من دیگه نمیمونم تو این رابطه ولی هیچی نمیگه از من کلی تعریف کرد که شوهرت همش پیش من خوب تو رو گفته و میگه ما با هم نیستیم ولی متاسفانه همش دروغ حرفهاشون با هم هماهنگه

قلبم هزار تیکه شده هر لحضه ای که بهش فکر میکنم بدنم به شدت یخ میکنه لرز میگیرم نمیدونم چیکار کنم درم ...

عزیزم😔💔

خیلی سخته حق داری

من پریشب خواب همچین چیزی رو دیدم از دیروز صبح سردرد دارم

امیدوارم درست بشه همه چیز🫂

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)