2777
2789
من بعد زایمان اولم وزنم زیاد شده بود ناهارمو به مرور حذف کردم و بیشتر چیزای کارخونه ای و کلا حجم غذا ...

منم ناهارمو حذف کردم‌ده روزه خیلی خوبه با اینکه شامم درست حسابی خوردم یک کیلو نیم کم کردم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
منم ناهارمو حذف کردم‌ده روزه خیلی خوبه با اینکه شامم درست حسابی خوردم یک کیلو نیم کم کردم

بله واقعا تاثیر میذاره آدم احساس سبکی میکنه حجم معده هم کوچیک میشه آدم زود سیر میشه

ولی الان پسرم 8 ماهس شیرمم خیلی زیاد نیست نمیتونم ناهارو حذف کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واقعا تاثیر میذاره آدم احساس سبکی میکنه حجم معده هم کوچیک میشه آدم زود سیر میشه ولی الان پسرم 8 ...

بچه مهمتره انشالله از شیر گرفتی باز شروع کن

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
چطوری و چه مدت عزیزم میشه یادم بدی . من 163 قدمه و 94 وزنم 94 خیلی ناراحتم هیچ خواستگاری ندارم   ...

من الان دیدم شیرینی و قندو به حداقل برسون برنامه مانکن از بازار نصب کن و هدفتو تعیین کن خیلی زود لاغر میکنی من بعد زایمان زیاد شدم ۶۴ بودم شدم ۵۴ و طی سه ماه

من الان دیدم شیرینی و قندو به حداقل برسون برنامه مانکن از بازار نصب کن و هدفتو تعیین کن خیلی زود لاغ ...

الان رفتم زیبا تن این رو بهم داد  

//

محاسبه میزان کالری

میزان کالری مورد نیاز روزانه ی شما برای تثبیت وزن فعلی1996می‌باشد.
میزان کالری مورد نیاز روزانه ی شما برای کاهش 5 kg در هفته برابر 3004- می‌باشد.

این  یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باید برنامشو از بازار بگیری هر غذایی که میخوری وارد میکنی کالری رو بهت میده به اون اندازه غذا میخوری

اره فهميدم،خوب شد اين تاپيك و راه انداختي از امروز صبح واسم ي شروع جديد شد با كرفس رژيم بگيرم مرسي استارتر عزيززززز❤️❤️❤️❤️❤️

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️