2777
2789

من و داداشم تو رودخونه نزدیک خونه مادربزرگم تور انداختیم یه بچه کروکودیل شکار کردیم بعنوان حیوون خونگی نگهش میداریم اسمشو گذاشتیم رنگو🐊 خیلی بهش وابسته شدیم تو آکواریوم براش خونه درست کردیم هرروز نهار با ما سرمیز میشینه غذاهامونو میخوره بهش شیرخشک آپتامیل میدیم هورت میکشه🥺 🐊 مهمونیا با خودمون میبریمش همه دوستش دارن وقتی نمیبریم میگن چرا رنگو رو نیاووردی؟😍🥺🐊 جای جیششو بلده تربیت شده هست الان زنعموم اینا قراره شام بیان خونمون بابام میگه پول ندارم شام بدم بهشون بیا کروکودیل ات رو کباب کن سیخ بزنیم با آبلیمو و پلو بدیم بخورن😭😭😭😭💔 من کروکودیل ام رو نمیخوام کباب کنم میخوام نگهش دارم حیوون خونگیمه مگه زوره؟ رنگو الان کنارم نشسته یواش اشک میریزه داره التماسم میکنه میگه نزار منو شام کنن😭😭🐊💔💔 چیکار کنم؟

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱

واقعیه؟

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیه؟

اره الان دُم اش رو تکون میده بمیرم براش😭🐊 اون گناه داره فقط ده روزشه💔😭

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱

قدیما یه کاربر بود میگفت زرافه داریم تو خونمون کم کم داره حیوون خونگیاتونم دارکتر میشه😄

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
باباتو کباب کن بده رنگو

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

برای بابات یکی دیگه شکارکنین

بهتر نیست خودش بره اهویی گوزنی چیزی شکار کنه بیاره واسه شام

جونشو بخره😄

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️