2777
2789
عنوان

ظالمانس اما میخام تمومش کنم

100 بازدید | 10 پست

با کسی ک دوسش دارم

حقیقت اول خودم چراغ سبز نشون دادم اونم گفت از خیلی وقت پیش ازم خوشش میومده حتی ب ی نفر ک دوتامون میشناسیم گفته بوده اما بخاطر موقعیت من جلو نیومده و اعتماد بنفسشو نداشته

اوایل خب همه چیز خوب بود،آدم بسیار محترمیه از ی خانواده سطح بالا،خیلی خییلی عقایدمون شبیه همه و حتی اگه نباشه بهم احترام میذاره،این شکلیه ک دلش برا ی مورچه هم میسوزه و کلا خانوادش خیر هستن و خودشم به هر نیازمندی برسه کمک میکنه حتی اگه جیب خودشم خالی باشه،شده بره شامش رو باهاشون تقسیم کنه

هرکاری خواستم انجام داده،عادتای بدی ک سالها داشته رو بخاطر من کنار گذاشته،منو ب خانوادش معرفی کرده و مامانش هر روز کلی قربون صدقم میره

اما

اما؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سری اخلاق ها داره ک دوست ندارم مثل اینکه زیاد میخوابه البته خودشم ناراحت میشه چون فعلا تحت درمانه اینقدر میخوابه

تو جوونیش تقریبا همه کار کرده ولی الان گذاشته کنار و خب میترسم باز هوس کنه و برگرده

ولی خب اینا واضحا بهونس

مشکل اصلیم اینه ک کنارش اعتماد بنفس ندارم،خب خانوادش سطح بالان،ظاهرش خیلی خوبه دیدم حتی جلوی من دخترا براش غش و ضعف میرن

دخترایی ک قبلا باهاشون بوده همه شبیه طاووسن من جوجه اردک زشتم

حتی دخترای فامیلشون اینقدر با کلاس و زیبان...

از ی طرف تنها چیزی ک داشتم مدرکم بود اونم نمیدونم بتونم بگیرم یا نه