2777
2789
عنوان

آخه چرا سرگیجه مامانم خوب نمیشه

239 بازدید | 20 پست

یه ماه وچند روز پیش مامانم جراحی دیسک گردن شد از فردای عمل سرگیجه داره تا همین الان تجربه ای دارین مشکل چیه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه وقتی دراز میکشم شدید تر میشه دکتر خودش میگه عجیبه و بتاسسرک داد متخصص گوش رفتیم هم بتاسرک داد

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

خلاصه تشخیص ندادن علت سرگیجه رو 

هر سری یه چیزی گفتن اول گفتن به خاطر بیهوشیه بعد گفتن کم آبی بدن

خلاصه گفتن کم کم خوب باید بشه

ولی اصلا تا الان کم نشده و مداوم بوده

عزیزم.خدا انشالله شفاشون بده...مادر ستون خونست...من تجربه ندارم عزیزم.ولی میگم شاید به خاطر دارو بیهوشی باشه...

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
خب بازم دکتر ببر حداقل دو تا دکتر خوب نشون بده 

چه تخصصی باید ببریم

ممنونم دوستان عزیز خیلی نگرانم ممکنه خطرناک باشه

سرگیجه معمولا یا ب گوش ربط داره یا ب مخچه. دکتر تست میگیره، لازم باشه ام ار ای مینویسه. انشالله خطرناک نباشه و خوب شن زودتر. 

من تجربه سرگیجه رو داشتم. خیلی اون مدت بهم بد گذشت، تعادلمو از دست داده بودم. اگه مثه مال من باشه با استراحت و تکون ندادن سر خوب میشه. حتما متخصص مغز و اعصاب برید

کنار تو درگیر آرامشم . . .